Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy ez idegesito a baratomat?
Figyelt kérdés
Neha amikor fekszunk agyban es azt akarom hogy megcsokoljon akkor kicist cuppogok a levegobe, de csak halkan. Es egyszer ramszolt hogy o nem egy kutya es hagyjam abba ezt a cuppogast ha csokot szeretnek.2023. febr. 10. 17:10
1/12 A kérdező kommentje:
*Idegesiti
2023. febr. 10. 17:10
2/12 anonim válasza:
Hát, ez szerintem is rohadtul idegesítő és idétlen.
3/12 anonim válasza:
Remélem ez is péntek esti kamu... Ha nem akkor elég nagy gond van veled.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom, mi folyamatosan cuppogunk egymásnak, ha valakit ez idegesít, annak valami baj lehet az idegrendszerével. Mármint komolyan, vannak ilyenek, akiket zavarnak bizonyos hangok, ingerek, stb.
5/12 anonim válasza:
Idegesito, ha piszit csokot akarsz vezesd ra de ne így.
Vagy ha mar idomitani akarod hasznalj jutalom falatot... Es lehet eszre se veszi majd h jol csinalod
6/12 harebell válasza:
Engem pl nagyon idegesít mindenféle cuppogás. Nem az a kérdés, hogy normális-e, mert ha nem az, akkor is idegesít, és míg másra nyilván nem fogok rászólni miatta, a páromtól jogosan várom el, hogy ne cuppogjon, ha egyszer tudja, hogy zavar. Nem azt mondom, hogy minden egyes alkalommal kiakadok, de legalább próbálja meg figyelembe venni.
7/12 anonim válasza:
Ez nekem unforító. Te nem tudod megcsókolni?
8/12 anonim válasza:
Kérdező csoda hogy még veled van.😂
9/12 anonim válasza:
Hát, szerintem is elég idiòta viselkedés.
10/12 anonim válasza:
Van már egy pár kapcsolat mögöttem így 43 évesen de még egyszersem volt olyan hogy cuppogtunk egymásnak. Ez valami kezelendő retardáció lehet mostanában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!