Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy küldjem el a lakásból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küldjem el a lakásból a barátomat, ha most épp pénze sincs lakást kivenni magának? Iszik és idegesít.

Figyelt kérdés

Virus miatt nem volt munka,pénze legkorábban június elején lesz. Azt mondta, nem fog inni, nem hoz haza piát. Ahhoz képest változott a helyzet. Idekoltozott, mert eladták az albérletét. Táskájában vodkát találtam és sört iszik. Zavaró.

Hogy dobjam ki pénz nélkül?

Család kilőve, külföldön élünk és dolgozunk. Meguntam..

2020. máj. 20. 22:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Magyarázd el neki, hogy mi a helyzet és nem szeretnéd vele folytatni.

Én pl akkor is elmennék, ha az utcára kerülnék, ha már nem szeretnének valahol látni.

2020. máj. 20. 22:18
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki most, hogy szakítani akarsz és amint lesz pénze költözzön el. Addig is tud keresni új helyet, van 2 hete.
2020. máj. 20. 22:18
 3/20 A kérdező kommentje:
Olyan lusta volt új helyet keresni, közelebb a munkahelyéhez, hogy ideköltözött, ahonnan busz se jár rendesen. Előre mondtam neki, hogy én nem fogok miatta ugrálni sehova se ,mert nincs busz. Meg nem vagyok alkoholista taxi se..
2020. máj. 20. 22:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Lepd meg egy repjeggyel Budapestre, legyen az a búcsúajándék.
2020. máj. 20. 22:25
 5/20 A kérdező kommentje:
50 euro vonatjegyből megvan, 2 átszállással. 😀
2020. máj. 20. 22:26
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor végülis meg is találtad a megoldást:)

Nem mondhatja hogy utcára raktad. Ennyit nekem megérne

2020. máj. 20. 22:29
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
egy zárcsere olcsóbb.. aztán mehet a híd alá.
2020. máj. 20. 22:33
 8/20 A kérdező kommentje:

Híd alá ne, mert az van itt pár a közelben és idejárna onnan. 😀

Gondolkodom, hogy délután repülnek holnap a cuccai. Nem tudom, hova rakjam ki a tarsasházból..

2020. máj. 20. 22:35
 9/20 A kérdező kommentje:
amúgy semmi pénzért nem költözne Magyarországra. Itt kellene lakást találnia. De miből.. Én meg nem várok már, elég volt.
2020. máj. 20. 22:37
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

És ez a te bajod, hogy nem tetszene neki itthon?

Nem dolgozik, piál, pénze sincs, ergo a tiédet költi.

Nem mondom, hogy egyből tedd az utcára, de húzza meg magát, amíg vissza nem tud menni dolgozni, aztán mehet. Ha meg piázik, akkor azonnal.

2020. máj. 20. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!