Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy küldjem el a lakásból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küldjem el a lakásból a barátomat, ha most épp pénze sincs lakást kivenni magának? Iszik és idegesít.

Figyelt kérdés

Virus miatt nem volt munka,pénze legkorábban június elején lesz. Azt mondta, nem fog inni, nem hoz haza piát. Ahhoz képest változott a helyzet. Idekoltozott, mert eladták az albérletét. Táskájában vodkát találtam és sört iszik. Zavaró.

Hogy dobjam ki pénz nélkül?

Család kilőve, külföldön élünk és dolgozunk. Meguntam..

2020. máj. 20. 22:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Dolgozik már és munkanélkülit is kap. Kapott eddig is ,de nem eleget. Itt más, mint Magyarországon, de júniustól szűnik meg a munkanélküli és rendes bére lesz.

Akkor bunkó módon kiteszem, mert sajnálattal nem megyek semmire..

2020. máj. 20. 22:48
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Kitartás!
2020. máj. 20. 22:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki. Csomagold össze a dolgait, tedd ki az ajtó elé, ő pedig mehet utána.
2020. máj. 20. 22:55
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem tudok aludni. Idegesít. Ő részegen alszik.

Reggel meg lehet benyögi, hogy vigyem el dolgozni, mert ünnep van itt és én nem dolgozok.. Arra várhat.

2020. máj. 20. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:
7%

Nyilvánvaló, hogy az elköltözés egy hosszabb projekt.

Készülni, gyűjteni kell rá.

Minél később kezditek el, annál későbbre valósul meg.

Gondolom, ha az nem sürgős, hogy még ma vagy a héten szólj neki arról, hogy nem jó neked vele, akkor az is belefér, hogy ne 2 héten belül kelljen elköltöznie, miután szóltál neki, hanem mondjuk szeptember 30-ig.

De a másik topicban azt írtad, azért nem mentek szét, mert te élsz az ő pénzéből. Akkor most mi van?

2020. máj. 21. 00:06
 16/20 Savlekotő ***** válasza:
82%

Kapd össze magad mert a büdös életbe nem rakod ki,ha tökölsz meg érzelgősködsz hogy híd alá megy,oda megy ahova akar,te meg zárat cserélsz,óbégat ott ,rendőrt hívsz. Ne legyetek már ennyire önkéntes áldozatok..

70F

2020. máj. 21. 03:20
 17/20 A kérdező kommentje:

15ös

Nem élek senki pénzéből, van saját keresetem. Nem tudom, mit láttál, de anyagilag szeretek független lenni mindenkitől..

2020. máj. 21. 08:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kocsmában ellakhat.
2020. máj. 21. 12:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

17: Ez az a topic, amiben ugyanezeket a részleteket írja le a lány, azzal az eltéréssel, hogy ott a fiú a kereső:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2020. máj. 22. 04:13
 20/20 A kérdező kommentje:
En idősebb vagyok pár évvel a lánytól.
2020. máj. 22. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!