Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon szeretem a barátomat de utálom mikor ezt csinálja.
Figyelt kérdés
Fontosabb a meccs nézés mint én. Mikor meccs van úgy csinál mintha ott sem lennék. De amúgy mindig figyel rám meg foglalkozik is velem de mikor meccs van miért nem?
Ti baratotok szokott ilyet csinálni?
2019. dec. 22. 21:32
1/15 anonim válasza:
Neki nem lehet hobbija? Ilyenkor belemerul, élvezi, szurkol, nem értem, ez miért zavar téged. Én pl. könyv olvasás közben is ilyen vagyok.
24N
2/15 anonim válasza:
Engedd neki. Neked is biztos megvan a saját szórakozásod, hagyd neki, hogy neki is meglegyen, tudod, "élni és élni hagyni" :) Ha emiatt veszekszel vele, sárkánynak tart majd és elriasztod magadtól.
3/15 anonim válasza:
Csaje, ennyi kikapcsolódást engedj már meg neki, más különben nem bírná éveken át elviselni az ilyen jellegű hisztijeidet! Tedd magad hasznossá meccs alatt: bukj rá. 😁
5/15 anonim válasza:
En alig várom meccet nézzen :D addig en olvasok ;)
Vagy baratnőzök.
Hagyd már élni azt a szegeny embert :)
6/15 anonim válasza:
Ha mindig figyel rád (ezt írtad), akkor a meccs alatt miért nem adsz neki szabadságot? Ugye, amikor Te divatlapokat nézegetsz , vagy plázázol, ő nyugton hagy? Miért akarod, hogy minden percét rád szánja? Amíg meccset néz, menj a arátnődhöz és gyere haza 2 óra múlva, hátha 2x15 perces hosszabbítás van...
7/15 anonim válasza:
Tényleg rosszul látod! Miért baj ha ő akkor a meccsre koncentrál ? Te sem örülnél ha a kedvenc sorozatod, vagy filmed közben zavarnának. A múltkor én is néztem valami filmet, a barátnőm meg nekiállt dumálni, és csodálkozott mikor mutattam neki, hogy maradjon már csendben.
8/15 anonim válasza:
Meccs nincs minden nap, semmit nem kell csinálni. Toleráld az ő érdeklődését hobbiját.
9/15 anonim válasza:
Ha valamire nagyon koncentrálnak a pasik, pl meccs, valami játék akkor úgy belekockulnak hogy megszűnik a külvilág. Jó nem mindig ennyire, de az en párom fején is látszik. Ne vedd magadra, egyszerűen ha ennyire figyelnek valamire, másra nem tudnak annyira. Azt írtad hogy egyébként figyel, szóval nem egy őstulok.
10/15 anonim válasza:
Azért másfél óra szabadságot sem hagyni a másiknak elég durva lelki gondokra utal. Irreális mennyiségű az a figyelem amit elvársz azt jobb ha tudod. Inkább ennek az okán gondolkozz amíg a párod meccset néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!