Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik legjobb barátnőm pasija jobban tetszik, mint a sajátom! A barátomat szeretem, de van ez a "tetszik" érzés! Barátnőm exe is tetszett, de most főleg, az új barátja borzasztóan tetszik, hiába szeretem a barátom! Mit tegyek, ha ebből elegem van?
A tetszés azt jelenti, hogy bejön mint pasi, ráadasul néha egy társaságban kell vele lenni, tehát huzamosabb ideig jön be. Azt érzem, hogy be kell vágódnom, kényszeresen próbálok jól kinézni és okosat mondani, nálam ez a tetszés, semmi többet nem jelent. De pont ez is több mint ami jó lenne, elegem van!
Az új barátjára meg ez hatványozottan igaz, mivel rohadt jól néz ki!
Semmit. Duplán is tiltott a dolog, és tudtommal ember vagy, nem pedig ösztönállat :D
Az tesz emberré, hogy le tudod küzdeni ezeket a kísértéseket. Nekem amikor van barátnőm teljesen kikapcsol az agyam más nők felé.
Kicsit olyan vagyok akkor mások irányában mint egy aszexuális :D
Nem tudom ki, hogy van ezzel, de nekem ez kvázi alap dolog.
Gondolkozz úgy hogy a barátnődnek a feladata hogy megfeleljen a pasinak, nem neked. Te akármit csinálhatsz nem a tied. Egyébként picit éretlen gondolkozás. A gyerekek csinálnak úgy hogy mindig a másik játéka kell.
Szóval legyél felnőtt nő, és lazulj le, önmagadnak felelj meg.
Amúgy aranyos ahogy leírtad! :)
Barátom barátnője is ilyen,náluk vagyunk, élmegyek wc-re,mindig próbál utánam lopózni,hozzám érni és stb stb...
Végülis nekem tetszik a dolog:))
élmegyek=elmegyek.
Nem vagyok orosz:)
Fogadd el, h a te szinted az, amilyen most van. :D
A többiek meg jobb nők, jobb pasikkal. Csorgathatod a nyálad, lehet, h pár menetre el is visznek, de ennyi.
Az alacsony önuralmad és a magas önértékelésed amik ezt okozzák.
Majd megszokod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!