Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha kezdek bele törődni abba hogy sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátnőm, csak ismerkedtem de minden lány azt sugallta hogy én kevés vagyok, más fiúk jobbak nálam. Ettől nagyon el ment a kedvem és feladtam már egy ideje az ismerkedést. Szeretnék barátnőt még mindig, de nem látok rá reális esélyt, hogy engem igazán tiszta szívből szeressen egy lány.

Szerintetek az lenne a jó ha nem annyira az igazi szerelmet keresném? De mivel még sosem volt barátnőm így arra vágynék.

2023. jan. 17. 20:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%
Normális.
2023. jan. 17. 20:47
 2/26 anonim ***** válasza:
76%

Ismerkedés = ismerkedés!

Nem szerelem az első perctől vagy szex.

Mindennek megvan a maga ideje, persze van úgy, hogy előbb nemi aktus van és aztán a hét betűs szó, de még akkor sem biztos, hogy azonnal párkapcsolatban kötnek ki.

Semmit sem kellene erőltetni és sietettni, ha sugallod, hogy kétségbeesett vagy, rágörcsölsz, vagy taszító a viselkedésed más formában természetesen nem lesz barátnő.

Rajtad múlik.

2023. jan. 17. 20:50
 3/26 anonim ***** válasza:
0%

RÁBA SZOTTyos partján mossuk harci köpenyünk!

De fogadd el, ja, utána könnyebb lesz.

2023. jan. 17. 20:54
 4/26 anonim ***** válasza:
23%
Nyugi, másnak is nehéz barátnőt találni, a mai nők iszonyatosan felszínesen válogatnak, kb. lehetetlenség társat találni.
2023. jan. 17. 20:55
 5/26 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Nem normális, hogyha akarsz valamit és azt nem tudod elérni, akkor feladod.
2023. jan. 17. 20:57
 6/26 anonim ***** válasza:
23%
Mennyi idős vagy? Ha akarod úgysem lesz.. tapasztalatbol mondom
2023. jan. 17. 20:59
 7/26 anonim ***** válasza:
64%
Legyél társasági ember, legalább az esélye legyen meg!
2023. jan. 17. 21:01
 8/26 anonim ***** válasza:
21%
Mindig van lejjebb tesó...
2023. jan. 17. 21:16
 9/26 anonim ***** válasza:
46%

"de nem látok rá reális esélyt, hogy engem igazán tiszta szívből szeressen egy lány.":

Azokat se szeretik tiszta szívből, akik párkapcsolatban élnek. A kivétel meg a Chad, akinek ma még enged a szürke 50 árnyalatán felnőtt nő, mivel tiszta szívből szereti. Pár év múlva viszont a bíróságon köt ki családon belüli erőszak vádjával, mivel elmúlt a szerelem a nő részéről.

Szerelemre tiszta szívből nem lehet alapozni egy hosszú távú párkapcsolatot. A 60 -as évekig az emberek nem is gondolkodtak ebben.

2023. jan. 17. 21:18
 10/26 anonim ***** válasza:
43%
A kérdezést mikor adod fel? :D
2023. jan. 17. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!