Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha kezdek bele törődni abba hogy sosem lesz barátnőm?
Nem volt még barátnőm, csak ismerkedtem de minden lány azt sugallta hogy én kevés vagyok, más fiúk jobbak nálam. Ettől nagyon el ment a kedvem és feladtam már egy ideje az ismerkedést. Szeretnék barátnőt még mindig, de nem látok rá reális esélyt, hogy engem igazán tiszta szívből szeressen egy lány.
Szerintetek az lenne a jó ha nem annyira az igazi szerelmet keresném? De mivel még sosem volt barátnőm így arra vágynék.
11.
Az algoritmust nem lehet megölni.
"Egyre csak fújja... Legyen a gépnek halleluja..."
Érdekes, hogy itt ennyi válasz van ilyen rövid idő alatt.
Az én fontosabb 650 wattos gépes kérdésemnél meg összesen egy válasz jött.
15.
Erre női felhörrennés érkezik, hogy "aki így gondolja, az csak szexelni akar, primitív ösztönállat!"
16: Egyébként nem lenne jobb a világ, ha a nők nem kényszerítenék a férfiakat egyből hosszú távúra, hanem egyből lefeküdnének mindenkivel inkább?
Illetve a gyakorlatban ez történik, akkor meg nem támadnák meg a férfit, amikor ezt akarja?
Így lehet kevesebb lúzer férfi kerülne nem működő hosszú távú kapcsolatba, viszont összességében mindenki többet szexelne és boldogabb is lenne. Annyi lenne a hátrány, hogy a nők nem tudnák megjátszani a szűz ártatlan úrihölgyet, viszont ilyen meg amúgy sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!