Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha kezdek bele törődni abba hogy sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem volt még barátnőm, csak ismerkedtem de minden lány azt sugallta hogy én kevés vagyok, más fiúk jobbak nálam. Ettől nagyon el ment a kedvem és feladtam már egy ideje az ismerkedést. Szeretnék barátnőt még mindig, de nem látok rá reális esélyt, hogy engem igazán tiszta szívből szeressen egy lány.

Szerintetek az lenne a jó ha nem annyira az igazi szerelmet keresném? De mivel még sosem volt barátnőm így arra vágynék.

2023. jan. 17. 20:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
A kérdezés hal meg utoljára :D
2023. jan. 17. 21:47
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

11.

Az algoritmust nem lehet megölni.

"Egyre csak fújja... Legyen a gépnek halleluja..."

2023. jan. 17. 21:49
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, hogy itt ennyi válasz van ilyen rövid idő alatt.

Az én fontosabb 650 wattos gépes kérdésemnél meg összesen egy válasz jött.

2023. jan. 17. 21:50
 14/26 anonim válasza:
30%
#13 tényleg nagyon érdekes. tegyél fel kérdést, hogy miért.
2023. jan. 17. 21:54
 15/26 anonim ***** válasza:
52%
Lazábban kéne venni az ismerkedést, nem rögtön igaz szerelmet keresni. Az majd alakul.
2023. jan. 17. 22:03
 16/26 anonim ***** válasza:
24%

15.

Erre női felhörrennés érkezik, hogy "aki így gondolja, az csak szexelni akar, primitív ösztönállat!"

2023. jan. 17. 22:09
 17/26 anonim ***** válasza:
48%
A nők sem keresik az igaz szerelmet első pár randin, te szociális analfabéta.
2023. jan. 17. 22:46
 18/26 anonim ***** válasza:
8%

16: Egyébként nem lenne jobb a világ, ha a nők nem kényszerítenék a férfiakat egyből hosszú távúra, hanem egyből lefeküdnének mindenkivel inkább?

Illetve a gyakorlatban ez történik, akkor meg nem támadnák meg a férfit, amikor ezt akarja?

Így lehet kevesebb lúzer férfi kerülne nem működő hosszú távú kapcsolatba, viszont összességében mindenki többet szexelne és boldogabb is lenne. Annyi lenne a hátrány, hogy a nők nem tudnák megjátszani a szűz ártatlan úrihölgyet, viszont ilyen meg amúgy sincs.

2023. jan. 17. 23:22
 19/26 anonim ***** válasza:
51%
Majd a nők szerintem eldöntik, mikor kivel akarnak lefeküdni. Nyugi, az, hogy veled nem fekszenek le, nem azt jelenti, hogy úri hölgyet akarnak játszani.
2023. jan. 17. 23:40
 20/26 anonim ***** válasza:
35%
A férfiak is eldönthetik kivel feküdnek le..kinézem a katalógusból XD
2023. jan. 17. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!