Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha kezdek bele törődni abba hogy sosem lesz barátnőm?
Nem volt még barátnőm, csak ismerkedtem de minden lány azt sugallta hogy én kevés vagyok, más fiúk jobbak nálam. Ettől nagyon el ment a kedvem és feladtam már egy ideje az ismerkedést. Szeretnék barátnőt még mindig, de nem látok rá reális esélyt, hogy engem igazán tiszta szívből szeressen egy lány.
Szerintetek az lenne a jó ha nem annyira az igazi szerelmet keresném? De mivel még sosem volt barátnőm így arra vágynék.
"Az én fontosabb 650 wattos gépes kérdésemnél meg összesen egy válasz jött"
Muti a kerdest, villanyszerelo az eredeti szakmam :)
38F incel
17. "A nők sem keresik az igaz szerelmet első pár randin, te szociális analfabéta.
"
Nekem azt mondták a 3 randiig ,hogy azért nem szexel mivel csak komolyat akar aztán dobott és a haverral lefeküdt 1. randin!
"engem igazán tiszta szívből szeressen egy lány"
El kell, hogy keserítselek, ilyen soha nem lesz. A feltétel nélküli szeretet a nők és a gyerekek privilégiuma. Férfiként te ilyet csak kisgyerekkorodban fogsz tapasztalni, illetve maximum az anyád fog így szeretni.
Egy nőn sosem.
Ha eddig soha nem volt csajod, akkor valószínűleg ronda vagy, esetleg túlzottan is átlagos. A külső az alapja mindennek, ez adja a fizikai vonzalmat, amelyet "szerelemnek" nevezünk. Aztán menet közben ha kiderül, hogy amúgy jól megvagytok, kijöttök egymással akkor létrejöhet egy párkapcsolat, ha hosszabb távon is sikerül fenntartani , akkor pedig házasság, gyerek.
"ismerkedtem de minden lány azt sugallta hogy én kevés vagyok"
Nem a megfelelő lányokkal találkoztál. Vannak még egy páran. Keress tovább, ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!