Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy még sosem volt barátnőm, de belefáradtam már az egészbe?
Tiniként kevésnek érzetem magam a lányokhoz, így elfogadtam hogy nincs.
Aztán 20-21 évesen már nagyon szerettem volna már, neten kezdtem el ismerkedni, de hónapok alatt semmi előrehaladás nem volt, csak a hülyítések, válaszra sem méltattak. Beleuntam az egészbe, nem is foglalkoztam az ismerkedéssel. Aztán élőben megismertem egy lányt, nagyon tetszett, megörültem hogy talán most összejön valami,de nem, jó nagy pofára esés, összejött másik fiúval. Nagyon megalázónak éreztem hogy én kevés voltam, meg nagyon bele éltem már magam.
Nagyon rossz hogy senkinek nem kellek, teljesen belefáradtam pedig még senkim nem volt, meg amiatt is feladtam már mert már elmúltam 25 éves és sehol nem tartok. Önértékelésem a lányok terén egy nagy 0. Semmi sikerélmény.
Ne keseredj el!
Öcsém 33 évesen ismerte meg teljesen véletlenül a mostani feleségét, előtte nem volt barátnője, már azt hittük agglegény marad.
Most 3 gyönyörű gyermek édesapja, és nagyon boldog.
Legyél nyitott, flörtölj, ismerkedj.
Ne add fel!
"Most 3 gyönyörű gyermek édesapja, és nagyon boldog"
Amibol 1 az ove, 2 a no elozo kapcsolata(i)bol szarmazo Chad-poronty....
38F incel
#5: incelkém! Tévedsz! Mindhárom az övé.
De képzeld! Vannak boldog kapcsolatok, ahol van nem közös gyermek is! Nem hallottál ilyet?
"Vannak boldog kapcsolatok, ahol van nem közös gyermek is!"
Azt ugy hivjak, hogy betabuxxing.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!