Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem beszélek a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem beszélek a barátommal mert belefáradtam hogy vmiert mindig törölget masokkal valo csetelgetést, normalis vagyok?

Figyelt kérdés

Elvileg komoly kapcsolat.

De megesik az ha belenézek a telojaba ill kerem mutassa meg akkor lanyokkal valo csetet gyorsan töröl előtte. Olyan alapon hogy ne balhezzak.

(Miert balhéznék ha ártatlan...?)

Nem elso nem második eset.

Ugy vettem eszre ha mélyponton vagyunk neki állandoan az az első hogy kifelé kacsintgat es nem a kapcsolatba tesz energiat hanem inkabb másokba.

Azaz.

Semmire semmi bizonyitek nincs.

Az is lehet hogy ennek ellenére megbizhato. Es szeret.

Logikailag nezve nincs okom szakitani meg stb.

Csak amiert allandoan bennem van ez az érzés hogy:

1.nem tesz apait anyait a kapcsolatba vagy értem

2.nem tudok bízni

3.nyugodtan akarok élni egy kapcaolatban es nem állando idegben hogy amikor nem vagyunk egyutt vajon mit csinal

Szoval csupan forro fejjel ösztönből nem beszelek vele, szinte felér egy szakitassal is.

Korabban mindent mondtam neki mit érzek, megakartam beszélni vele hogy ő mit érez (persze a duma szeret és hű), mondtam hogy nekem ez nem fér bele a kapcsolatba(nem az a bajom hogy csetel!, hanem az hogy töröl..),nem érzem őt olyannak akinek ÉN kellenék, hanem ugy hogy én is jo vagyok de más is jöhetne attol vagy majd idővel lecserél.

Ez mellett belehalna ha ki kéne azt tennie hogy kapcsolatban van.

Valojaban eldurrant az agyam.

Es mindez 35 felett. Azaz nem tingli tangli komolytalan emberek kozt hanem amikor már gondolkodnia kene az embernek.

Ösztön, megérzésből ignorálni azt akit szeret az ember??

Nem tudom megbanom e.

Valszeg igen mert senki más nem jön be nekem amugy. Tele a net tatákkal meg b.rmokkal azaz lehet nem is lesz már párom. Nekem csak ő kell.

Es mégse birom idegileg vele.

2021. okt. 15. 06:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugy vettem eszre ha mélyponton vagyunk neki állandoan az az első hogy kifelé kacsintgat es nem a kapcsolatba tesz energiat hanem inkabb másokba."

Nem gondolnám, hogy egy ilyen vélemény után nektek egymás mellett van a helyetek. Nem tűnik elkötelezettnek és megbízhatónak a pasas. Mindenki más jobban érdekli, mint a kettőtök kapcsolata.

2021. okt. 15. 07:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát így ezek utan neki állt facezni, engem meg letiltott.

Nem tűnik egy hősszerelmesnek :(

2021. okt. 15. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek kínlódsz még vele, amikor látod, hogy szarik a kapcsolatotokra? Értem én, hogy szereted, de ha nem viszonozza, akkor itt semmi jóra nem számíthatsz. Minek pazarolni az időt egy ilyen kapcsolatra? Az idegrendszered sem kíméli, a türelmedet, bizalmadat is tönkreteszi. Mi a jó ebben?
2021. okt. 15. 08:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális, hogy zavar kitörli a korábbi beszélgetéseket, hiszen azért teszi, mert vannak benne olyan dolgok, amik téged zavarnának, flört, esetleg találka megbeszélés, szex.

Az, hogy 35 felett vagytok, nem jelenti azt, hogy nem "tingli tangli, komolytalan" a kapcsolat, hiszen látod, hogy ilyenben vagy. Ilyen férfit választottál és kitartasz mellette.

2021. okt. 15. 08:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Hívott.

Arrol győzköd hogy ártatlan dolgot törölt es még neki all feljebb hogy en vádolnám. Es én vagyok lecseszve.

Csak nem első eset ez.

2021. okt. 15. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
95%

Nem első, századik, mert kb negyvenedjére írod ki ezt a siralmas storyt a kapcsolatotokról és arról, hogy de a világon más hapsi meg neked nem jön be.

Akkor csak kínlódj vele.

2021. okt. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!