Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerint ma már nem találni normális nőt, a nők ugyanezt gondolják a férfiakról. Tényleg így volna?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 21:31
1/27 anonim válasza:
Nehéz olyan embert találni, akivel szeretnél együtt megöregedni.
Én megtaláltam, de ettől még látom, hogy nem egyszerű.
3/27 anonim válasza:
Nagyok az elvárások. A baj meg az, hogy önmagát mindenki túlértékeli, holott egyre kevesebb ember alkalmas párkapcsolatra. Tárgyakat keresünk emberek személyében, akik kielégítik az álmainkat. A fő probléma meg az, hogy a párkapcsolat leginkább a szexről szól. Ameddig az érdekes addig tart az egész.
4/27 anonim válasza:
Afrikában nem aggódnak ilyen felszínes hülyeségeken.
Meg is látszik a demográfiai adatokon.:)
5/27 anonim válasza:
Nincs így. Mi is lenne erre jobb bizonyíték, mint sok millió pár. Egyszerűen csak nem könnyű a párkeresés, sok tényezőnek kell passzolnia.
6/27 anonim válasza:
Magyarországon van évente 76 000 esküvő.. Meg is cáfolta a fenti állítást.
7/27 Ghgj válasza:
Az emberek alapvetően jók, csak mindenki a fájdalom elkerüléséért küzd, néha annyira, hogy ártunk egymásnak. Én még szerencsére ismerkedés során nem találkoztam olyannal, akit rossznak tartanék, pedig van sajnos tapasztalatom olyannal is, aki bántott. Senki nem jószántából k.csög.
8/27 anonim válasza:
Ma már biztosan nem, lassan éjfél lesz. :)
9/27 anonim válasza:
4.
De ott máson se nagyon. "Gondolkodás van nehéz. Inkább esz banán, finom az nyelőcsőnek"
10/27 anonim válasza:
Szerintem eleve az a baj, hogy "találni" akarnak, mint egy cipőt a glamour napokon a középső polcon.
Ahelyett, hogy csak ismerkednének és esetleg megkedvelnének valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!