Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak szerint ma már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szerint ma már nem találni normális nőt, a nők ugyanezt gondolják a férfiakról. Tényleg így volna?

Figyelt kérdés

#ismerkedés #21. század #társkaeresés
2023. jan. 16. 21:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos így van, mikor ezelőtt társkeresésre adtam a fejem, egy nemnormális nőbe szerettem bele :(

Most rövid idő alatt annyi negatív tapasztalatom van a netes társkereséssel hogy már egy kevésbé hülyének is örülnék... 38/f

2023. jan. 16. 22:13
 12/27 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem így van, szimplán azért, mert elcsúszott, amit a két nem szeretne. Beledugni minden lyukba vs szeretet.
2023. jan. 16. 23:02
 13/27 anonim ***** válasza:
Pontosan! Az én helyzetem pedig még jobban nehezíti, ezért nem is lesz már senkim! 🙃
2023. jan. 16. 23:19
 14/27 anonim ***** válasza:
13. Miből gondolod?
2023. jan. 16. 23:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Eljárás egekben , jellemek alacsony szinten. Mindenki kapni akar meg össze vissza hazudozik magáról meg h milyen kapcsolatot akar ködösít. Gyávaság ezerrel , kishitüseg. Gyáva népnek nincs (hazája) nője pasija..
2023. jan. 16. 23:39
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Első kérdés: Te normális vagy?
2023. jan. 16. 23:55
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

A primitív emberek gondolják ezt. Nehéz találni hozzád illőt, mert sokfélék vagyunk és ráadásul sokan is. De ennyi, nincs ebben semmi tragédia. Az ember választhat, hogy vagy sokáig keres párt vagy boldogtalan lesz a kapcsolatában. És megtalálni a megfelelő partnert ugyanannyira fontos, mint azzá válni.

Mikor valaki ilyeneket mond, hogy nem talál normálisat, mindig a nyelvem hegyén van, hogy megkérdezzem: miért, te az vagy?

Mert én nem. Azért keresek olyat, akivel ugyanolyan módon vagyunk normálatlanok.

Ki egyáltalán a normális? Aki mindent úgy csinál, ahogy megálmontad? Olyan nincs.

2023. jan. 17. 04:00
 18/27 anonim ***** válasza:
61%

Digitalizált világ.

OK vagy del

Elváráslista alapján felsorolásoknak megfelelőnek irkálás

Önzés, elveszem a másikból azt amire szükségem van belőle. Ő meg belőlem.

ABCDE pontok szerinti besorolás.

És az összes ilyen hülyeség.

2023. jan. 17. 05:37
 19/27 anonim ***** válasza:

Hallani ezt hallani ja...

Nincs normális férfi..nincs normális nő...

mag a...hol?

2023. jan. 17. 06:42
 20/27 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Nem. Csupáncsak úgy cakkumpakk tele szokott lenni az emberek (ha férfi, ha nő) töke azzal, hogy szívünk választottjáról sosem tudjuk, hogy na vajh milyen lelki/mentális betegsége van. Aki meg úgy normális lenne, az meg olyan magas és vastag falakat épít maga köré, hogy azt MiG-29-cel sem repülöd át. 😅😅😅
2023. jan. 17. 07:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!