Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szerint ma már nem találni normális nőt, a nők ugyanezt gondolják a férfiakról. Tényleg így volna?
Én nem gondolom ezt így egyik oldalról sem, nőként. Általában azok mondják ezt, akik:
- a normális alatt magukhoz képest sokkal jobbat értenek és irreális elvárásaik vannak, ill. csak a tökéletes jó nekik külsőre, belsőre is (nem a számára megfelelő, hanem a médiaideál szerint tökéletes)
- lókukit nem hajlandók tenni az ismerkedésért... aki nem akar keresni, csak találni, hogy az ölébe hulljon
- szelektív a látása, mert úgy könnyebben be tudja csapni magát, hogy "azért nincs senkim, mert én főnyeremény vagyok meg normális, de a másik nemből nincs ilyen"
Ez nem feltétlen az én véleményem, nem állítottam hogy bármelyik nemmel gondom volna.
Mondjuk lehet, hogy nem a tinderből kéne levonni a következtetést. Legfontosabb, hogy legyen insta (mindenkinek van), feltöltött száj, megcsinált mellek. :-) Két szót viszont senki sem tud mondani/írni magáról.
21. Drága höly.
Igen, a követelmények nagyon nagyok lettek, főleg a férfiak vannak nagyon nehéz helyzetben.
A nőknek egy picit jobb. Amennyiben egy nő viszonylag szép arcú, jó megjelenésű, csinos, kedves, ez már 80-90%-os siker.
A férfiaknál viszont már az alap követelmények is a csillagokat verik.
Minimum követelmény lett a diplomai végzettség, amihez párosulnia kell egy jó munkahelynek, lehetőleg vezető beosztással, jó fizetéssel.
Testiség téma. Mindenképp legyen sportos, jó megjelenésű, sármos, jóképű. Túlsúly ne legyen egy deka sem, pocak se, de mégcsak kicsi se, még 50 körül sem.
Lehetőleg legyen izmos, szép mellkasa, szép lába.
Nem hátrány, sőt kifejezetten előny, ha dús haja van, nem kopaszodik, és nincs őszülő hajszála sem.
Legyen szép az arca, ne látszanak rajta az évek.
Öltözködjön jól, lehetőleg ne a Kínai piacról, hanem a Westendből.
Úgyhogy a baj az, hogy értem én ezeket a követelményeket. Sőt. Egyik- másikkal még egyet is értek, de ennek így egyben mindennek megfelelni szinte lehetetlen.
Én már lassan kezdek az egészről lemondani.
56F.
25
Tessék! A 10-es választ én írtam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ha a nőknek megy az, hogy tudnak magukra adni, vékonyabbak, pedig testi felépítésük alapból olyan, hogy könnyebben rakódik a zsír, akkor neked is mennie kell. Ez mind, amit te felsoroltál csak kifogás.
Ha pedig találkozol egy olyan nővel, akinél nem ugrod meg a mércét, akkor tovább kell menni. Ennyi. Senki nem fogja lentebb adni az igényeit csak azért, hogy neked vagy másnak jó legyen. Gondolom te sem adod lentebb.
26.
Teljesen egyetértek veled mindenben. Elolvastam az akkori 10 es válaszodat is. Azzal is egyetértek.
Az egy nagyon jó válasz volt, és nagyon talpra esett, frappáns, és örömmel tölt el.
Annak alapján amiket ott írtál, annak alapján, képzeld el, hogy velem szinte minden teljesen rendben van. /Ezt abszolút nagyképűség nélkül mondom./
Viszont. Valahol sajnos elkeseredésre is ad okot. Pontosan azért, mert szinte minden rendben van, és mégsincs senkim immáron 2 éve.
Olyannyira, hogy még a közelébe sem kerültem senkivel, hogy kialakulhatott volna valami.
De akkor hol lehet a hiba.???
Ez a legnagyobb problémám, hogy nemtudom hol lehet a hiba.
Ha tudnám, azonnal dolgoznák rajta, hogy kijavítsam, mert nem a sült galambot váromm.
Vagy egyszerűen, csak a szerencse kerül el állandóan??
Gondoltam már rá, hogy fölkeresek pszihológust, vagy valami hasonlót, mert ez nem mehet így tovább.
Ez olyan, mint amikor egy autónak nincs semmi baja, mégsem indul be a motor. Aztán nagy nehezen rájönnek, hogy valóban nincs semmi baja, csak éppen nincs benne benzin. 😄😆
25#
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!