Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma egy nőnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy nőnek ha egy férfi sörözik amikor a legtöbb nő ugyanúgy eljár szórakozóhelyekre meg barátnőkkel egymásnál is isznak rendszeresen?

Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 16:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező minden alkoholista azt mondja, hogy ő nem alkoholista mert nem remeg a piáért! Felvetődik a kérdés, miért nem remeg a piáért és kiderül, mert mindennap megissza, ahogy te is...
2023. febr. 12. 08:02
 22/30 anonim ***** válasza:
70%

Dehát Shrek... Te mondtad, hogy a rendszeresen alkoholt fogyasztó nő visszataszító, max néha, szigorúan 1 pohár bor... Akkor mit érdekel az iszogatósok véleménye?

Egyre sz@rabb troll vagy. Legalább maradj következetes a provokációban :(

2023. febr. 12. 08:50
 23/30 A kérdező kommentje:

Ez azért nem igaz, mert kb. minden hónapban van olyan, hogy több napon át nem iszok, de olyan is van pl. novemerben és decemberben is volt 1-1 hét amikor egyáltalán nem ittam. Sőt tavaly január elején 2,5 héten át nem ittam.

Szerinted tud ilyet egy alkoholista aki remeg a piáért? Nem hinném.

Szeretem a sört, ezt elismerem, de nem vagyok alkoholista ahogy a közbeszédben mondják. Az meg, hogy valaki már attól alkoholista ha akár egy héten megiszik mondjuk 10 doboz sört az más tészta.

Igen, nem szimpatikus számomra ha egy nő sörözik. Egy nő bort igyon vagy koktélokat, de abból is mértékkel. Attól még ha egy szép és csinos nővel összehoz az élet akkor nem fogom amiatt kidobni mert néha iszik, főleg ha olyankor bevállalósabb lesz. Nem látok semmilyen ellentmondást ebben a kérdésben és bármilyen korábbi nyilatkozatomban.

2023. febr. 12. 17:23
 24/30 anonim ***** válasza:
ó hogy törne le az ujjad...
2023. febr. 12. 17:28
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
21. Vannak fokozatai az alkoholizmusnak.
2023. febr. 12. 18:55
 26/30 anonim ***** válasza:
De te nem a néha ivósokat, vagy épp alkoholt egyáltalán nem fogyasztókar kérdezed, hanem a bulizós, barátnőkkel rendszeresen piálósokat 🤷🏼‍♀️ A magas intellektusod tényleg nem érzi az ellentmondást?
2023. febr. 12. 19:45
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem tudod értelmezni a kérdést esetleg? A kérdésben szerepelnek ezen hölgyek, hogy ők is isznak, de hol látod, hogy őket kérdezném?

2023. febr. 12. 20:07
 28/30 anonim ***** válasza:
te bánat!
2023. febr. 12. 20:25
 29/30 nemaRendőrség ***** válasza:
100%
Ha ilyen pontosan tudod az elmúlt évben melyik volt az a pár nap amikor nem ittál alkoholt akkor jó ember, alkoholista vagy
2023. febr. 12. 20:27
 30/30 A kérdező kommentje:

Nem tudom pontosan melyik nap volt, november és decemberben tudom, hogy voltak ilyen időszakok.

2023. febr. 13. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!