Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma egy nőnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy nőnek ha egy férfi sörözik amikor a legtöbb nő ugyanúgy eljár szórakozóhelyekre meg barátnőkkel egymásnál is isznak rendszeresen?

Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 16:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Zacher meg bevallotta, hogy ő a csokit imádja meg pipázik, és?

Az ilyen sörfogyasztás nem befolyásol semmit.

Alkoholista az aki remeg a piáért és elvonási tünetei vannak ha nem iszik. Ha én nem iszok 1 hétig akkor se történik semmi.

Márpedig ti úgy alkoholistáztok, hogy erre gondoltok. Ilyen alapon egyébként kb. Magyarország 90%-a alkoholista

2023. febr. 11. 17:16
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Mert én speciel antialkoholista vagyok, nem érdekel, a többi nő mit csinál.
2023. febr. 11. 17:31
 13/30 A kérdező kommentje:

Akkor nem te vagy a célcsoportja a kérdésnek. Ha megkérdezi valaki, hogy a marha vagy a csirkehús finomabb akkor egy vegán ne kezdjen el ott okoskodni.

2023. febr. 11. 17:34
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
Miért probléma egy nőnek - egy nő vagyok, lúzer.
2023. febr. 11. 17:36
 15/30 anonim ***** válasza:
92%
Havi pár alkalommal megissza a sört nem gond, ha ez mindennapos vagy heti többszöri az kiábrándító
2023. febr. 11. 17:42
 16/30 nemaRendőrség ***** válasza:
75%
Évente 3-4 alkalommal megiszok egy egy sört mikor olyan a társaság, de alapvetően miért jó neked az, hogy női nemi hormonokat iszol?
2023. febr. 11. 18:14
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Havi egyszer inni a szórakozóhelyen nem olyan, mint minden egyes áldott nap a kocsmában állni.
2023. febr. 11. 19:19
 18/30 anonim ***** válasza:
57%
Magyarországon az alkoholizmus menőnek számít, amíg nem az árokban fekszik valaki. Onnantól "vicces". Egyik se túl jó.
2023. febr. 11. 19:26
 19/30 anonim ***** válasza:
64%

Igy is gondolom igenytelen plotty dagadt vagy es edzes helyett inkabb iszol.

Kosz ,nem kell.

Ha en meg tudom tenni,h semmi alkoholt nem iszok,akkor te is.

2023. febr. 11. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg egyetemista iszik de ok sajat magukra ugy tekintenek hogy ez a kieles korszaka mig a tarsasagukon kivuli embereket alkesznek nevezik, o maguk meg budos drogosok akik nemi betegsegeket is hordoznak mert hetente mas ismeretlen pasival dugnak .
2023. febr. 12. 05:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!