Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma egy nőnek ha egy férfi sörözik amikor a legtöbb nő ugyanúgy eljár szórakozóhelyekre meg barátnőkkel egymásnál is isznak rendszeresen?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 16:23
11/30 A kérdező kommentje:
Zacher meg bevallotta, hogy ő a csokit imádja meg pipázik, és?
Az ilyen sörfogyasztás nem befolyásol semmit.
Alkoholista az aki remeg a piáért és elvonási tünetei vannak ha nem iszik. Ha én nem iszok 1 hétig akkor se történik semmi.
Márpedig ti úgy alkoholistáztok, hogy erre gondoltok. Ilyen alapon egyébként kb. Magyarország 90%-a alkoholista
2023. febr. 11. 17:16
12/30 anonim válasza:
Mert én speciel antialkoholista vagyok, nem érdekel, a többi nő mit csinál.
13/30 A kérdező kommentje:
Akkor nem te vagy a célcsoportja a kérdésnek. Ha megkérdezi valaki, hogy a marha vagy a csirkehús finomabb akkor egy vegán ne kezdjen el ott okoskodni.
2023. febr. 11. 17:34
14/30 anonim válasza:
Miért probléma egy nőnek - egy nő vagyok, lúzer.
15/30 anonim válasza:
Havi pár alkalommal megissza a sört nem gond, ha ez mindennapos vagy heti többszöri az kiábrándító
16/30 nemaRendőrség válasza:
Évente 3-4 alkalommal megiszok egy egy sört mikor olyan a társaság, de alapvetően miért jó neked az, hogy női nemi hormonokat iszol?
17/30 anonim válasza:
Havi egyszer inni a szórakozóhelyen nem olyan, mint minden egyes áldott nap a kocsmában állni.
18/30 anonim válasza:
Magyarországon az alkoholizmus menőnek számít, amíg nem az árokban fekszik valaki. Onnantól "vicces". Egyik se túl jó.
19/30 anonim válasza:
Igy is gondolom igenytelen plotty dagadt vagy es edzes helyett inkabb iszol.
Kosz ,nem kell.
Ha en meg tudom tenni,h semmi alkoholt nem iszok,akkor te is.
20/30 anonim válasza:
Rengeteg egyetemista iszik de ok sajat magukra ugy tekintenek hogy ez a kieles korszaka mig a tarsasagukon kivuli embereket alkesznek nevezik, o maguk meg budos drogosok akik nemi betegsegeket is hordoznak mert hetente mas ismeretlen pasival dugnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!