Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan randitok valakivel, amihez túl sok reményt tápláltatok, de végül sajnos mégsem jött össze?
Figyelt kérdés
Mesélnétek róla? Mi ment benne jól és mi nem? Utána nagyon szomorúak voltatok? Vagy könnyen el tudtátok engedni?2023. febr. 10. 15:27
1/5 A kérdező kommentje:
*vagyis nem lett belõle kapcsolat, de nem is vesztetek össze
2023. febr. 10. 15:27
2/5 anonim válasza:
Igen, első ránézésre a srác fantasztikus volt. A személyisége és a viselt dolgai egyaránt riasztóak voltak. Menekültem hazáig, olyan gyors voltam. Többé gondolni se akartam rá.
3/5 A kérdező kommentje:
Uhh, sajnálom. Én csak a kinézet alapján már nem is választok. Legyen igényes de nem csak ez számít.
2023. febr. 10. 15:34
4/5 anonim válasza:
Volt. Tinderen ismerkedtünk meg, kb 1 hétig csak chateltünk, nem akartuk elsietni a randit. Valószínűleg ez lehetett részben a baj. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, nem beszéltünk egész nap folyamatosan, inkább esténként, amikor jobban ráértünk tartalmasabban beszélgetni. Úgy éreztem, nagyon passzolunk, beleéltem magam lassan, hogy ennek folytatása lesz. A randi vhogy mégsem úgy sikerült, elbeszélgettünk, de inkább, mint 2 barát, hiányzott a kémia. Csalódott voltam persze először, hogy nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de elengedtem viszonylag hamar. A következő randipartnerem ma már a vőlegényem :)
5/5 anonim válasza:
Kétszer történt meg velem: jól kinéző, udvarias, jó humorú pasi, akivel megvan a kémia. Első randi minden pöpec, olyan sok mondandónk van a másik számára, csók is tökéletes. Majd egyik napról a másikra ignorál, nincsen semmi baj, csak sok a dolga, beteg, fáradt. Majd hosszas nyaggatás után beközli, hogy legyünk inkább csak barátok, pár nap múlva meg közös kép az exével, újra dúl a love.
A legszomorubb az egészben, hogy ez a két randi volt életem legjobb randija, és nagyon mély zuhanás volt, és nagyon lelombozó lesz számomra, hogy a "normális" férfiak a felét nem tudják belőlem kiváltani 2 randi alatt, mint ez a két srác egy randi és pár hét chatelés után. Mivel a normális férfiakkal nincs a felhők fölött három méterrel érzés sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!