Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nők szedik fel a férfiakat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nők szedik fel a férfiakat" hazugságnak bármi valóságalapja van?

Figyelt kérdés

Szoktak ilyen posztok, online cikkek lenni, hogy "már a nők szedik fel a férfiakat", a "férfiaknak már nem kell küzdeniük".

Ezt úgy kommunikálják, hogy ez nem ritka kivétel hanem a szabály.

Engem nagyon érdekelne és szerintem sok millió férfit hogy hol vannak ezek a nők?

Akik csak úgy felszedik a férfiakat. Mert én soha nem találkoztam még ilyennel, hogy nők több erőfeszítést tegyenek az ismerkedésbe mint férfiak.

2023. febr. 10. 09:52
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Nekem két barátnőm is volt ahol ők kezdeményeztek, és később abból lett kapcsolat. De a baráti körömben is legalább tíz kapcsolatot tudok ahol a lány volt az aki megtette az első lépést.
2023. febr. 11. 21:14
 42/42 anonim ***** válasza:

41.

Nagyon helyes. A mai világban ez már nem elitélendő.

Sok ilyen bátor nőre lenne szükség. Akkor kevesebb lenne a szingli férfi.

Az a baj, hogy sokan nincsennek tisztában a feladataikkal.

A nő feladata ha meglát egy számára szimpatikus férfit, hogy valami aprósággal jelezzen.

Egy pici mosoly, egy huncut pillantás, egy szemkontaktus pl.

Ha ezt a férfi észreveszi, akkor ő majd eldönti, hogy kezdeményez e.

Ennek sok feltétele van, hisz kérdés, hogy a férfi szingli e, vagy sem. Ha igen, akkor bejön e neki a hölgy, vagy sem.

Ha reakció nélkül marad a dolog, akkor valószínüleg a férfi nem akarja a folytatást.

Úgyhogy mindkét félnek van feladata. A férfi akkor lesz igazán bátor, ha látja, hogy a hölgy bejelzett.

De az, hogy a szingli nők mostanság úgy sétálgatnak a Lidl be, vagy bárhol az utcán, mint egy sülthal, annak biztosan hem lesz folytatása.

2023. febr. 11. 21:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!