Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nők szedik fel a férfiakat" hazugságnak bármi valóságalapja van?
Szoktak ilyen posztok, online cikkek lenni, hogy "már a nők szedik fel a férfiakat", a "férfiaknak már nem kell küzdeniük".
Ezt úgy kommunikálják, hogy ez nem ritka kivétel hanem a szabály.
Engem nagyon érdekelne és szerintem sok millió férfit hogy hol vannak ezek a nők?
Akik csak úgy felszedik a férfiakat. Mert én soha nem találkoztam még ilyennel, hogy nők több erőfeszítést tegyenek az ismerkedésbe mint férfiak.
41.
Nagyon helyes. A mai világban ez már nem elitélendő.
Sok ilyen bátor nőre lenne szükség. Akkor kevesebb lenne a szingli férfi.
Az a baj, hogy sokan nincsennek tisztában a feladataikkal.
A nő feladata ha meglát egy számára szimpatikus férfit, hogy valami aprósággal jelezzen.
Egy pici mosoly, egy huncut pillantás, egy szemkontaktus pl.
Ha ezt a férfi észreveszi, akkor ő majd eldönti, hogy kezdeményez e.
Ennek sok feltétele van, hisz kérdés, hogy a férfi szingli e, vagy sem. Ha igen, akkor bejön e neki a hölgy, vagy sem.
Ha reakció nélkül marad a dolog, akkor valószínüleg a férfi nem akarja a folytatást.
Úgyhogy mindkét félnek van feladata. A férfi akkor lesz igazán bátor, ha látja, hogy a hölgy bejelzett.
De az, hogy a szingli nők mostanság úgy sétálgatnak a Lidl be, vagy bárhol az utcán, mint egy sülthal, annak biztosan hem lesz folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!