Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van valóságalapja az alábbiaknak?
A kérdésem arra irányulna, hogy adott egy 25 év körüli férfi. A női nem tagjaival a 25 éve alatt semmilyen kapcsolata sem volt. Nem beszélgetett velük és úgy igazán semmilyen érdemi lépést sem tett feléjük. A véleményetek szerint előfordulhat az, hogy döntő többségében annak köszönhető, hogy senkije sem volt, hogy egyetlen egy alkalommal sem járt emberek közé? Szinte a létezéséről sem tudtak/tudnak az emberek. A közösségi oldalakon sem aktív.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Iskolába, dolgozni sem jár(t)? Vagy egyszerűen nem szólt senkihez?
Amúgy persze, aki nem él társasági életet egyáltalán, annak nem igazán lesznek társas kapcsolatai, értelemszerűen nővel sem.
Kétlem, hogy létezne ennyire a külvilágtól elzárt férfi manapság, hacsak ne mvalami szerzetesféle egy isten háta mögötti helyen.
De egyébként igen, valóban igaz, hogy minél kevesebb helyre megy valaki, minélk evesebb emberrel találkozik, minél kevesebbszer és ritkábban nyit mások felé (bármilyen módon) annál kisebb az esélye, hogy lesz párja. De szerintem ez eléggé nyilvánvaló.
Ha valaki csak egész nap otthon ül, nem valószínű, hogy becsenget hozzá élete szerelme, lehet akármennyire jó ember és alkalmas társnak.
Most ha kerüli a nőket és nem jár emberek közé, akkor nyilván nem fog senkivel sem megismerkedni.
Bár egy dolognak még adhat esélyt. Tárja ki az ablakot jó szélesre, hátha berepül egy nő.
Ha te egy lány vagy, és azért kérdezed, mert ő neked ezt mondta, akkor van egy rossz hírem: valamit nagyon ferdít neked. Olyan nincs, hogy 25 éves koráig ne lett volna bárminemű lehetősége ismerkedni a mai világban, hacsak nem egy tanyán töltötte az eddigi életét, önellátó módon. Iskolába járt, munkába járt, vásárolni járt.
Biztos, hogy került került kontaktusba a másik nemmel és szinte biztos, hogy igénye is volt a kapcsolatfelvételre. Szimplán nem akart, vagy nem tudott élni a lehetőségekkel. Valamilyen mentális difi van a dologban.
#5 Bocs, most láttam, hogy ezt leírtad. Irány egy szexuálpszichológus, mert tényleg mentális difi nálad a helyzet. Nem bántó szándékkal mondom, tényleg így van valószínűleg. Szakember segíthet.
#6 vagyok
"Nem tudok a nőkkel beszélgetni."
Pedig ugyanúgy kell, mint férfiakkal. Gyakorold olyan nőkkel, akik nem vonzanak, akiktől nem akarnál semmit, és ne úgy beszélgess, hogy én férfi vagyok, ő nő, hanem mint két ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!