Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ennek van valóságalapja?
Annyiban csak szerintem, hogy a helyzet nem teszi azt lehetövé, igy ki kell hagyni sanszokat esetleg olyanokat is, amik nem lesznek ujra.
Tipikus peldaja mikor szemezesnel megàll a dolog. Lasd pl megyek valamerre, valahol mondjuk költöznek pakolnak elmegyek mellettük,tetszik a srac, ö mélyen a szemembe nez, de most lètezhetetlen olyan, hogy leszolitsam "felajanlani magam", mint total idegennek, vagy ö szaladna hirtelen egy jött ment utan (utànam)egy telszamert.
Neha agyaltam is azon hogy a parkapcsolatok nem vàlasztàson mulnak es pl a parom csak azert jar velem es nem a baratnömmel, mert ezt dobta a gép. Mert nem ök talalkoztak random nem ök voltak egyhelyen egyidöben. Es csupan ezert all mellettem veletlen es nem a bnöm mellett epp.
Szerintem ez inkább önáltatás, vagyis egyfajta önvigasztalás az arra hajlamosak részéről.
Én is mondhatnám, hogy jaj, hát hozzám azért nem jön és jött oda régen sem senki, mert biztos nem mernek. Közben csak simán ronda vagyok :'D Míg az #1-es válaszoló jó eséllyel "nem 20 éves" létére sem az.
Nem olyan töketlenek a férfiak, ahogy azt egyes nők szeretik előadni. Csak megválogatják, hogy kivel szemben tökösek, kinél kezdeményeznek. Nagyon helyesen. Egy semmi extra tucatmarisba nem fognak különösebb energiát fektetni. Egy rusnyaságba meg pláne :D
Hozzám még úgy konkrétan odajönni egy fiú sem mert. Nyilván bulikon kívül, az más szitu.
Pedig nem vagyok sem rusnya, sem ijesztő, de annyira lélegzetelállítóan gyönyörű se szóval a jó ég tudja miért nem. Pedig barátságos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!