Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek mennyi a valóságalapja? Találkoztatok már ilyennel? (kép)
# 1
Akikről beszélsz, azok nem jófiúk, hanem frusztrált szemétládák, akiket messziről kerülni kell.
A barátom igazi jófiú, nem iszik, kedves, becsületes, alapvetően csendes, de egyáltalán nem frusztrált és nem is unalmas, a nőket pedig tiszteli. Nagyon vicces, sokszor megnevettet és az ágyban is egy állat.
Ő a jófiú, nem a magukat kedvesnek valló, megkeseredett ocsmányságok.
hát kettes azért eléggé el vagy szállva magadtól :D ez jellemző amúgy, hogy mindenki totálisan emg van győződve hogy az ő párja tökéletes, nem is lehetne jobb bla bla...
kérdésre:
igen találkoztam. és mindemellett a csávó még kapafogú vézna is volt, de viszonylag pénzes, apa tett a segge alá egy tuning kocsit, és olyan nőkkel volt együtt akikre én csak nyálat csorgattam kb.
nem azt mondom h minden nő ilyen, de ezek is megtalálják a párjukat, és igen, sokszor a tényleg normális emberek maradnak egyedül, mert beskatulyázzák őket az "unalmas, szürke, egyhangú" kategóriába.
Talán, hasonló. Nem volt hol laknom, mit ennem, csak a piálás ment. Nem létezett annyi pénz, amit azonnal szét ne tudtam volna szórni. Kicsit kijöttem a kómából, visszaváltható üvegeket kerestem, legalább 1-2 kiflit egyek:))
Valami rejtélyes oknál fogva, így is kellettem egy nőnek, aki nekem is nagyon bejött.
Nem érdekelte, hogy nézek ki, milyen állapotba vagyok.
Végül is, fél év alatt az odaadásával, szeretetével elérte, ne piáljak, legyen hol laknom, egyek rendesen, stb:)) Végül, ő lett a feleségem:))
Bőven van valóságalapja. Persze nyilván rohadtul sarkítás ez a kép, ha egy nőnek szó szerint ezt mondod, akkor hülyének fog nézni, és vagy azt hiszi, hogy viccelsz, vagy elküld a.. oda.
De tény, hogy a nők egy elég nagy része vonzónak talál szexuálisan, ha ilyen zabolázatlan, lázadó figura vagy. A saját bőrömön tapasztalom ezt.
Viszont az is tény, hogy a többségük az eszére hallgat, és nem fog kavarni veled, mert nem hülyék, csak a tapasztalatlan vagy naiv csajokat lehet így megdugni, vagy azokat, akik szintén rosszéletűek.
" hát kettes azért eléggé el vagy szállva magadtól :D ez jellemző amúgy, hogy mindenki totálisan emg van győződve hogy az ő párja tökéletes, nem is lehetne jobb bla bla... "
Hát, ha nem is tökéletes, de azoknál a frusztrált szerencsétlen alakoknál biztos jobb, akiket elküldtem előtte a fenébe. Kicsit rád emlékeztettek. ;)
El vagyok szállva magamtól? Majd én kérek elnézést, hogy elégedett vagyok az életemmel, és teszek is érte, hogy így legyen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!