Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nők szedik fel a férfiakat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nők szedik fel a férfiakat" hazugságnak bármi valóságalapja van?

Figyelt kérdés

Szoktak ilyen posztok, online cikkek lenni, hogy "már a nők szedik fel a férfiakat", a "férfiaknak már nem kell küzdeniük".

Ezt úgy kommunikálják, hogy ez nem ritka kivétel hanem a szabály.

Engem nagyon érdekelne és szerintem sok millió férfit hogy hol vannak ezek a nők?

Akik csak úgy felszedik a férfiakat. Mert én soha nem találkoztam még ilyennel, hogy nők több erőfeszítést tegyenek az ismerkedésbe mint férfiak.

2023. febr. 10. 09:52
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
69%
Nem hazugság, van valóságalapja ha hiszed ha nem el.
2023. febr. 10. 11:09
 22/42 anonim ***** válasza:
65%

Hidd el, ha akarunk valakit, azt mi is a tenyerünkön hordjuk. Mikor én odavoltam egy férfiért, magamtól főztem neki a kedvenc ételeit, kicsi meglepetésekkel kedveskedtem, magam mondtam meg neki, hogy szeretnék vele találkozni és mit lenne jó együtt csinálni, magamtól másztam rá és voltam nyitott kielégíteni a legvadabb álmait.

Nyilvánvalóan olyan emberért teszem ezt meg, akinek nem bírok ellenállni, mert spontán megismerem annyira valahogy, valahol, hogy ne tudjak nem gondolni rá, nem pedig a f*szképekkel hódító nyomorultakért, akik minden hónapban egy sziával rám írnak, hátha azóta sorra kerültek.

2023. febr. 10. 11:43
 23/42 anonim ***** válasza:
Ha nem hiszed, kérdezd meg a nálad sikeresebbeket, hogy is van ez?
2023. febr. 10. 12:05
 24/42 anonim ***** válasza:
0%

Nők nem szoktak felszedni férfiakat, mert ha valaki férfi az nem hódíttatja magát, hanem ő hódít, és ha valaki nő annak van annyi önbecsülete hogy nem mászik a másikra, szóval itt bukott el a sztori.

De rbancok mindig is voltak a világtörténelem során, nekik mindegy hogy van családja, gyereke, felesége, vagy akarja-e az pasi vagy nem. Ja és valami hasonló a címmondatuk mint amit a 22-es írt hogy "nem bírok ellenállni"... Kérdés hogy mennyire férfi az akit fel "kell" szedni.. és mennyire nő aki rögtön térdre esik a másik elé, szerintem ez a fordított felállás mai napig nevetséges, hiába is létező dolog.

2023. febr. 10. 12:17
 25/42 anonim ***** válasza:
15%

Én alfa nő vagyok. Szeretek én kezdeményezni, élőben is vagy match után is én írok először. Ezáltal mindig helyes pasijaim voltak, bár jómagam nem vagyok az az elbűvölő szépség, inkább olyan átlagosan szép.

Mindig elgondolkoztam, hogy a nagyon gyönyörű szép nőknek miért van általában átlagos vagy az alatti párjuk. Aztán rájöttem, mert azok a palik nem féltek kezdeményezni náluk (nem volt veszitenivalójuk), a nők meg túl büszkék voltak a helyes pasiknál próbálkozni, így beérték a selejtekkel.

2023. febr. 10. 12:57
 26/42 anonim ***** válasza:
74%
25/25: Ilyet ne irj már kérlek, eléggé lelombozó ezt úgy olvasni, hogy szép nőim voltak, pedig nem vagyok helyes faszi. Tudod van olyan az embernek, hogy kisugárzás, intelligencia, humor, férfias viselkedés stb. Sokra mégy a helyes faszikkal ha életképtelenek és nem tudnak téged megvédeni. Ezért úgy gondolom, hogy nem kellene a nem helyes faszikat selejtnek hivni. Hidd el, egytől egyig éhen döglenél a helyes faszijaid 99%ával egy civilizáció utáni világban, vagy háborús helyzetben.
2023. febr. 10. 13:05
 27/42 Hans Pötterman ***** válasza:

Pontosan. Semmi atomfizika nem kell hozzá.

2023. febr. 10. 13:11
 28/42 anonim ***** válasza:
83%
Ez csak a jó pasikra vonatkozik! Nekik ugyanúgy mint a jó nőknek elég megjelenni valahol, máris a vagányabb csajok rájuk repülnek. A régi haverom pont ilyan volt. Egy büdös nagy buta bunkó gyerek volt, két értelmes mondatot nem tudott kinyögni, mégis a legfullosabb nők repültek rá. Mi meg pörögtünk ezerrel, diploma, jó kommunikáció, életteli kisugárzás, és offoltak. A külső mindig is vitt mindent, extrém előny!
2023. febr. 10. 13:17
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Alfa nő :D Hány ilyet ismerek, akik össze tudtak szedni egy helyes pasit, akkor már azt hiszik hogy azzal egy férfit kaptak, közben ezek talán a legférfiatlanabb csókák akiknek minden el van nézve, és rajtuk lehet otthon a legjobban uralkodni, az "alfa" nőknek pont ideális. Talán a gyönyörű nőknek pont ezekből van elegük a huszadik tökéletes külsejű de emberileg nulla példány után, mert ennél egy átlagos kinézetű férfi is sokkal jobb (ha már ennyire a külsőségeket görgetjük) aki legalább emberileg nagybetűs FÉRFI.
2023. febr. 10. 13:21
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a férfiak 10-20%-át érinti! A többinek ugyanúgy szenvedés a nőszerzés.
2023. febr. 10. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!