Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nők szedik fel a férfiakat" hazugságnak bármi valóságalapja van?
Szoktak ilyen posztok, online cikkek lenni, hogy "már a nők szedik fel a férfiakat", a "férfiaknak már nem kell küzdeniük".
Ezt úgy kommunikálják, hogy ez nem ritka kivétel hanem a szabály.
Engem nagyon érdekelne és szerintem sok millió férfit hogy hol vannak ezek a nők?
Akik csak úgy felszedik a férfiakat. Mert én soha nem találkoztam még ilyennel, hogy nők több erőfeszítést tegyenek az ismerkedésbe mint férfiak.
# 10
ja végülis ha belegondolok, egyszer egy lánytársaságból a másik asztaltól egyikük valami ürüggyel megszólítot, hogy angolul beszéltünk, és erről kérdezett valamit. Aztán később össze is jöttünk.
# 12
jó pasi alatt jó külsőt vagy jó egzisztenciát kell érteni?
14. Jó pasi alatt a jó külsőt értem természetesen, egy helyes pasira rámozdulnak, meg ha csóró is. A strandon is megnezik a sportos jókepű hapsit, annak nem kell pénzzel kompenzálnia.
Nincs ebbe szerintem semmi különös. Exem is pl ő kezdeményezett,küldte a jeleket élőben,de én nem viszonoztam,majd rám írt egy az egyben leírta a szándékait.
Ha csak egy kicsit is normális vagy nem olyan lehetetlen dolog felkelteni egy nő érdeklődését,de lepontozhattok incelek🤷🏽♂️
#15: ez nem igaz. normálisan kell viselkedni, és ennyi. tényleg érdekeljen a másik, meg amit csinál/mond. ne legyél igénytelen sem a kommunikációdban, sem a külsődben.
fogadd meg a kritikát, ha vmi nem jó benned, akkor az tényleg nemjó, ha kívülről nem jó. ne általánosíts, ne tipizálj (a kommunikáciodban sem - "a nők ilyenek, a férfiak olyanok"). ennyi.
19.
"normálisan kell viselkedni, és ennyi"
Ez sosem volt/lesz elég. Maximum az alap alatti beugró elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!