Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nők szedik fel a férfiakat"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nők szedik fel a férfiakat" hazugságnak bármi valóságalapja van?

Figyelt kérdés

Szoktak ilyen posztok, online cikkek lenni, hogy "már a nők szedik fel a férfiakat", a "férfiaknak már nem kell küzdeniük".

Ezt úgy kommunikálják, hogy ez nem ritka kivétel hanem a szabály.

Engem nagyon érdekelne és szerintem sok millió férfit hogy hol vannak ezek a nők?

Akik csak úgy felszedik a férfiakat. Mert én soha nem találkoztam még ilyennel, hogy nők több erőfeszítést tegyenek az ismerkedésbe mint férfiak.

2023. febr. 10. 09:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
9%
A nőknek az is problémát okoz h hogyan kell azt mondani egy faszinak h szia. Nem egy nő mozdult már rám, baromi kínos volt mire eldadogták virágnyelven mit akarnak, jelezgettek mindent is aztán értsem meg mivan plusz még mondjak is igent, hát elég nehéz. 1-2 dugás után azért csak sikerült kinyögni egyenesen..
2023. febr. 10. 10:04
 12/42 anonim ***** válasza:
63%
A jó pasikat szedik fel, sőt futnak is utána a nők, ha ebben még nem volt részed, akkor te nem tartozol ebbe a férfi rétegbe.
2023. febr. 10. 10:06
 13/42 A kérdező kommentje:

# 10

ja végülis ha belegondolok, egyszer egy lánytársaságból a másik asztaltól egyikük valami ürüggyel megszólítot, hogy angolul beszéltünk, és erről kérdezett valamit. Aztán később össze is jöttünk.

2023. febr. 10. 10:07
 14/42 A kérdező kommentje:

# 12

jó pasi alatt jó külsőt vagy jó egzisztenciát kell érteni?

2023. febr. 10. 10:08
 15/42 anonim ***** válasza:
69%

14. Jó pasi alatt a jó külsőt értem természetesen, egy helyes pasira rámozdulnak, meg ha csóró is. A strandon is megnezik a sportos jókepű hapsit, annak nem kell pénzzel kompenzálnia.

[link]

2023. febr. 10. 10:14
 16/42 anonim ***** válasza:
76%
Én is "szedtem fel" már pasit, többször is, sikerrel. Például előző barátommal egy szórakozóhelyen találkoztunk, ott mondjuk ő kérte el a kontaktomat de végül nem írt rám. Én kezdeményeztem a beszélgetést és hívtam el randira mert volt egy extra színházjegyem, az előadás után pedig ő hívott meg vacsizni. Egy évig voltunk együtt, a szakításunk is teljesen normális, barátságos módon történt, mert emberileg nagyon korrekt srác volt, csak a hosszútávú céljaink összeegyeztethetetlenek voltak. Azóta is nagyon örülök, hogy anno megtettem azt az első lépést.
2023. febr. 10. 10:16
 17/42 anonim ***** válasza:
45%
Én soha nem kezdeményeznék, sztem nőként nagyon megalázó. Adok annyira egyértelmű jeleket hogy észrevegye az illető aki tetszik. Ha ő nem kezdeményezik annak oka van, ennyi.
2023. febr. 10. 10:47
 18/42 Hans Pötterman ***** válasza:
69%

Nincs ebbe szerintem semmi különös. Exem is pl ő kezdeményezett,küldte a jeleket élőben,de én nem viszonoztam,majd rám írt egy az egyben leírta a szándékait.

Ha csak egy kicsit is normális vagy nem olyan lehetetlen dolog felkelteni egy nő érdeklődését,de lepontozhattok incelek🤷🏽‍♂️

2023. febr. 10. 10:51
 19/42 Mathus ***** válasza:
72%

#15: ez nem igaz. normálisan kell viselkedni, és ennyi. tényleg érdekeljen a másik, meg amit csinál/mond. ne legyél igénytelen sem a kommunikációdban, sem a külsődben.

fogadd meg a kritikát, ha vmi nem jó benned, akkor az tényleg nemjó, ha kívülről nem jó. ne általánosíts, ne tipizálj (a kommunikáciodban sem - "a nők ilyenek, a férfiak olyanok"). ennyi.

2023. febr. 10. 10:58
 20/42 anonim ***** válasza:
93%

19.

"normálisan kell viselkedni, és ennyi"

Ez sosem volt/lesz elég. Maximum az alap alatti beugró elvárás.

2023. febr. 10. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!