Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni az elfogadhatatlant, megváltoztathatatlant?
Hú mekkora problémád van kérdező tényleg...
176 centi magasan. Én csak 2 centivel vagyok nálad magasabb, mégse okozott soha, de tényleg soha problémát a magasságom. Feltéve, hogy én is alacsonyabb lányok/nők felé orientálódtam. Sőt olyan is volt már, hogy 180+ centis nő mutatott erősebb érdeklődést, nem is egyszer. Csak már egy éve komolyabb kapcsolatom van.
De 16-tól 29 éves koromig, egy 2,5 éves szingli periódust leszámítva majdnem mindig kapcsolatban voltam korábban is (párkapcsolattól a barátság extrákon át a fél éves kavarásig többfélében, összesen 7-ben).
Szóval nekem nem fogod ezt beadni, hogy a magasságod a fő probléma. Azt gondoltam elsőre, hogy olyan 165-170 centi között lehetsz. Léteznek ám ilyan férfiak is, akkor ők mit szóljanak?
176 centi nem alacsony, hanem nagyjából az átlag. Más lesz ott a probléma, elhiheted.
cm és fizetés, vagy talán életkort is láttam? és pár mondat.
Ennek az oldalnak néha annyi az értelme mint a távgyógyításnak vagy telefonos elkisegély szolgálatnak. Néha van értelme, bár egy chatrobot is el tudja ezt lassan végezni.
176 átlagos, nem alacsony.
A fejeddel lehet a gond. Menj nézesd meg!
Írta a kérdező, hogy nincs jó fizetése, nettó 400. Hát én fele annyit keresek.
Nekem abból a szempontból jó, hogy 183 centi vagyok. De attól még rosszabbul érzem magam, mint a kérdező.
A tanácsom: tényleg hagyd ezt a 180 cm f.szságot! Csomó nőt nem érdekel. Illetve akit igen, az sem ragaszkodik mondjuk 5 cm-hez. Ha meg nagyon nem enged, akkor engedd el te az egészet. Amelyik nő csak ezzel foglalkozik, az leginkább a barinőknek akarja megmutatni, hogy milyen palit szedett össze. Magas, jó alakú, stb Dicsekedés, semmi több. De a csaj is annyi, nem fogsz vele lenni túl sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!