Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni az elfogadhatatlant, megváltoztathatatlant?

Figyelt kérdés
Azt amin se pszichológus, és igazából semmi és senki nem tud segíteni. A magasságom a probléma. Elmondhatatlanul bánt, hogy nem vagyok legalább 180 cm magas.

2023. febr. 9. 19:42
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
18-as! Az egyik kommentet író pontjaira reagáltam. Tételesen. Igen, önbizalomhiányom van. Nem is kicsi. Nem hiszem, hogy van nő, aki szeretni tudna. Én se szeretem magam, de értékelem, hogy segítő szándékú kommentet írtál.
2023. febr. 9. 21:17
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Hú mekkora problémád van kérdező tényleg...

176 centi magasan. Én csak 2 centivel vagyok nálad magasabb, mégse okozott soha, de tényleg soha problémát a magasságom. Feltéve, hogy én is alacsonyabb lányok/nők felé orientálódtam. Sőt olyan is volt már, hogy 180+ centis nő mutatott erősebb érdeklődést, nem is egyszer. Csak már egy éve komolyabb kapcsolatom van.

De 16-tól 29 éves koromig, egy 2,5 éves szingli periódust leszámítva majdnem mindig kapcsolatban voltam korábban is (párkapcsolattól a barátság extrákon át a fél éves kavarásig többfélében, összesen 7-ben).

Szóval nekem nem fogod ezt beadni, hogy a magasságod a fő probléma. Azt gondoltam elsőre, hogy olyan 165-170 centi között lehetsz. Léteznek ám ilyan férfiak is, akkor ők mit szóljanak?

176 centi nem alacsony, hanem nagyjából az átlag. Más lesz ott a probléma, elhiheted.

2023. febr. 9. 22:35
 23/26 anonim ***** válasza:

cm és fizetés, vagy talán életkort is láttam? és pár mondat.

Ennek az oldalnak néha annyi az értelme mint a távgyógyításnak vagy telefonos elkisegély szolgálatnak. Néha van értelme, bár egy chatrobot is el tudja ezt lassan végezni.

2023. febr. 9. 23:48
 24/26 anonim ***** válasza:

176 átlagos, nem alacsony.

A fejeddel lehet a gond. Menj nézesd meg!

2023. febr. 10. 06:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ezen pont hogy tud a pszichológus segíteni... Nem a magasságod a gond, hanem ami a fejedben van.
2023. febr. 10. 11:08
 26/26 anonim ***** válasza:

Írta a kérdező, hogy nincs jó fizetése, nettó 400. Hát én fele annyit keresek.

Nekem abból a szempontból jó, hogy 183 centi vagyok. De attól még rosszabbul érzem magam, mint a kérdező.

A tanácsom: tényleg hagyd ezt a 180 cm f.szságot! Csomó nőt nem érdekel. Illetve akit igen, az sem ragaszkodik mondjuk 5 cm-hez. Ha meg nagyon nem enged, akkor engedd el te az egészet. Amelyik nő csak ezzel foglalkozik, az leginkább a barinőknek akarja megmutatni, hogy milyen palit szedett össze. Magas, jó alakú, stb Dicsekedés, semmi több. De a csaj is annyi, nem fogsz vele lenni túl sokáig.

2023. febr. 27. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!