Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfogadni az elfogadhatatlant, megváltoztathatatlant?

Figyelt kérdés
Azt amin se pszichológus, és igazából semmi és senki nem tud segíteni. A magasságom a probléma. Elmondhatatlanul bánt, hogy nem vagyok legalább 180 cm magas.

2023. febr. 9. 19:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2-es :D Bearanyoztad a napomat:D
2023. febr. 9. 20:00
 12/26 A kérdező kommentje:
176 cm vagyok. Van egyéb gond is. Egyébként a kérdéseidre a válaszom: a farkam nagyobb az átlagnál és bőven vastagabb. Sportos a testem, mivel rendszeresen sportolok. Nincs lakásom, nincs autóm. Nincs jó fizu. Nettó 400-at keresek. Van néhány elegáns ruhám. Szeretek olvasni, van műveltségem. A humorom olyan, amilyen...
2023. febr. 9. 20:00
 13/26 anonim ***** válasza:
97%
Azt hittem kb 160 cm vagy, azért ez a 176 cm szerintem nem probléma. Barátom 172 cm, őt picit sem zavarja és engem a legkevésbé sem érdekel, hogy szinte egy magasak vagyunk.
2023. febr. 9. 20:04
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
176cm az teljesen átlag magasság....
2023. febr. 9. 20:06
 15/26 anonim ***** válasza:
94%
Ha neked négy centiméteren múlik a boldogság, javaslom, vásárolj vagy készíttess olyan cipőt, aminek magasított a talpa.
2023. febr. 9. 20:15
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Hehehe, vagy kornyikáld, hogy "Hány centi kell még, Törpilla, hogy elfogadj, hány centi még"

Hehehehhehe :D ^^ :)

2023. febr. 9. 20:15
 17/26 anonim ***** válasza:
88%
176 cm átlagos és nem azért nincs sikered a nőknél.
2023. febr. 9. 20:17
 18/26 anonim ***** válasza:
50%

A 176-al semmi baj, a legtöbb csaj is 160-165, vagy 170, vagyis azokhoz mind jó vagy. Meg nehogy már 4 cm-n múljon! Nem ezzel van a baj.

Ahogy jellemezted magad a #12 kimmentben, önbizalom hianyod lehet, amit felszínes dolgokkal akarsz kompenzálni. Mert amiket felsoroltal, ott komoly kapcsolatban max az utolsó 2 mondat számít. Aki szeret, azt a többi pont nem fogja érdekelni.

N

2023. febr. 9. 20:52
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
A 176 cm nem számít sztem olyan alacsonynak, mint ahogy a nettó 400 ezer forintos fizetés sem. Valószínűleg jobban élsz, mint a nagy átlag. Hihetetlen, hogy ez a legnagyobb problémád. Nézz körül a világban, vagy akár csak magad körül és lásd meg a valódi problémákat. Van egy toloszekes kollégám. Balesetet szenvedett és most nem tud járni. Minden nap azon van, hogy ő még ebben az életben ki akar kerülni abból a székből. Ezért mindent meg is tesz. Kb. vagy 20 műtéten van már túl és még legalább annyi vár rá. Szerintem sokan példát vehetnének róla. Inkább koncentrálj arra, hogy megszeresd magadat, legalább annyira, mint ez a kollégám.
2023. febr. 9. 20:57
 20/26 anonim ***** válasza:
95%

Nyaron egy fesztivalon láttam 2 "törpikét". Na nem igazit, de se a csaj, se a srác nem nagyon lehetett több 150 cm-nél. Annyira szerelmesek voltak hogy csak ugy ragyogtak, jó volt rajuk nézni.

Hidd el, nem a magasságod a gond. A fejedben van baj.

2023. febr. 9. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!