Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Isten háta mögött vidéken élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Isten háta mögött vidéken élő nő hol ismerkedhetne? 30n

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hol kéne, neten Tinderen, badoon nem a legjobb számomra de máshol nincs lehetőségem, mivel vidék, falu, tele van igénytelen lepukkant emberekkel, sőt nem is korombeliek. Más is van ilyen rossz helyzetben?
2023. febr. 7. 12:00
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
69%
Én pasi ként érzem. Ezt a másik oldalról egyszerűen nincsen a faluban épeszű nő mindenki vagy alkoholista vagy van már nyolc gyereke vagy kihullott az összes foga vagy még megvannak de azok legalább jó feketék van egy kettő aki normális de azon meg már végig ment mindenki. Egy válás után itt ragadtam egy fehér megyei faluban ahol egyszerűen semmi nincs semmi élet semmi ezért fogok felköltözni Budapestre
2023. márc. 2. 19:16
 42/52 anonim ***** válasza:
74%

Mostanában több ilyen kérdés is van itt! Privátban küldök linket.

Na de ,hogy válaszoljak is. Városi vagyok megyek vidékre keresek egy talpraesett vidéki lányt de nem találom..szóval fordítva is megy ez a dolog...bonyolúlt a világ mi??:)

Van jogosítványod? Szerintem Isten háta mögött vidéken muszáj. Vagy csak felénk sok az ork? Hát nem nagyon szeretek a vidéki busszal járni mert eleg fertő. Szóval randizáshoz nem árt. Isten ne adja bemész randira randi partnered átvág kell az egér út. Ami fura iskoláidból munkahelyedről nincsennek barátnőid akikkel összejárnál?

2023. márc. 2. 21:33
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy jó kérdés.
2023. márc. 10. 12:27
 44/52 anonim ***** válasza:
54%
Aki nem latott meg viselkedni tudo indiant azt gondolom minden harci kutyat megtamadta .. na ugye hogy nem .
2023. márc. 10. 14:18
 45/52 anonim ***** válasza:
44est csak én nem értem??
2023. márc. 11. 10:55
 46/52 anonim ***** válasza:
45. Attol meg mert vannak vad osztonok egy allatban , jo neveles altal egy jambor teremtes lehet.
2023. márc. 27. 14:10
 47/52 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt több válaszoló is vidéki és panaszkodik, hogy nincs kivel ismerkednie.

2023. márc. 27. 17:26
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
Videki kis varosi vagy falusi nok valogatosak..
2023. márc. 27. 18:16
 49/52 anonim ***** válasza:
0%
Jó hülye vagy ha korodbelivel kezdenél! Ennyi idősen már rég tapasztalatból tudnod kellene hogy egy jó 10 év legyen a pasi javára! Ez a felnőtt élet, nem a gyerekes általános suli ahol a világ az osztályodra terjed ki...
2023. márc. 27. 20:12
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Mert mit kezdjen 30 évesen egy 40 feletti trottyossal?
2023. márc. 28. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!