Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ez Isten akarata honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Phep kérdése:

Lehet ez Isten akarata honnan tudhatom meg?

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy lány és sokat gondolok rá viszont elég messze lakik szerintetek lehet ez Isten akarata? Neki a távolság nem akadály,hogy két ember megismerje közelebbről egymást vagy csak csupán egyszerű emberi érzelmekről van szó és én magyarázom be magamnak az egészet? Viszont nem tudok róla semmit személyes megszólításra nincs esélyem az egyetlen lehetőségem a facebook mert ott megtaláltam. Ráírni nem merek mert biztos elutasítana (önbizalmam elég hiányos) és ami a külsőmet illeti átlag kinézetű vagyok nem lennék neki szimpi.

Kizárólag keresztyén hívők válaszát várom ebben a témakörben! Köszönöm 30/F

2022. aug. 8. 21:29
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

Lehet pl, h bilibe lóg a kezed.

És ez a valószínű is.

2022. aug. 8. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Te beszeled be magadnak, mert mar nagyon maganyos vagy. Onbizalmad hianyos is ahogy irod, es direkt ezert valasztasz olyan lanyt aki 300 km-re lakik toled. Platoi szeremet keresed emiatt. Javaslom hogy irj ra egy helyi lanyra.
2022. aug. 8. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Határozottan keresztény vagyok, előrebocsátom.

Isten szabad akaratot adott nekünk. Ha akarsz udvarolni, udvarolj, ha összességében mégsem, akkor meg ne. Ne láss mindenhova égi jeleket.

Szedd össze a bátorságod, és írj neki.

2022. aug. 8. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Hogy tudsz valakire allandoan gondolni,akivel meg nem is talalkoztal?
2022. aug. 8. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
#4 istenre is gondol, nem? Miért pont a valódi részébe kell belekötni a kérdésnek 🥲
2022. aug. 8. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy elmész templomba es addig kérdezgeted amég válaszol,

Vagy mégis ráírsz. Ha az van megirva hogy találkoznotok kell, akkor nem fog elutasítani. Az átlagos külsővel nincs baj, meg honnan tudod hogy neki nem tetszel e pont? Ne legyél mar ennyire önbizalomhiányos!

Eddig azt hittem a hívőknek ez lazán megy, mert ott van nekik isten, vagyis bármi bárhogy sül el az az ő akarata. Az is ha a lány 2 hét után beléd szeret es esküvő lesz, meg az is ha le se sz.r, mert akkor nem egymasnak lettetek teremtve, es együtt csak rossz lenne. De mindez csak ugy derülhet ki, ha lépsz. Csak ne várj sokat az irástól. De ha nem lépsz, akkor más fog.

2022. aug. 8. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
#5-os te mirol beszelsz?szovegertes
2022. aug. 9. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem érzem valószínűnek, hogy Isten így csinálná. A szabad akarat nem csak rád vonatkozik, nem csak neked jár, hanem a lánynak is. Ha ő nem akar tőled semmit, az az ő saját döntése, Isten nem fogja őt távirányítóval eléd vezetni, ahogy veled sem csinál ilyet olyasmiért, amit te nem akarsz.

Emiatt sem tartom értelmesnek a minden csip-csup részletért Isten akaratára mutogatást.

A saját vágyakozásaidat (pláne ha nem is teszel értük) ne kend Istenre!

2022. aug. 9. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!