Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Selejtnek számít az a férfi aki 30 körül elvan hízva és nem tudja leadni?
És az akinek
A, nincs lakása
B, autója
C, félretett milliói
D, havi legalább 600 ezer nettója
Rutinos diétázó vagyok, és csináltam már pár elég durva diétát. Tipikusan az a nő vagyok, aki "nem tud lefogyni", és amíg ki nem derült, hogy hashimotom van, és nem kezelték, addig csak részsiketelet értem el. De ezen kívül is van még a tarsolyomban hízásra hajlamosító tényező.
Amit a kérdező állít, az egy baromság. Aki egy-két napig csak vizet iszik, nagyon gyorsan lehet akár 4 kilóval is könnyebb a mérlegen. Csupán attól, hogy a belek üresek, már 2-3 kilóval kevesebb. Plusz távozik egy csomó víz a szövetek közül, mivel nem viszel be sót. Ha éhezel, és azért iszol, hogy legalább valami legyen a hasadban, akkor az napi 3-4 liter minimum. Ennek is van vízhajtó hatása. Már ott tartunk, hogy egy mérlegelésen 4-5 kiló, és akkor tényleges súlyvesztés nem volt.
Szokták mondani, hogy Auschwitzban nem volt túlsúlyos. Morbid, de igaz: aki két hétig csak vizet iszik, annak 14*2000 kcal energiát a raktáraiból kell fedeznie. 28000 kcal. Egy kiló zsírt fogysz, ha 7000 kcal-t elhasználsz. Ez akkor kereken 4 kg. Mínusz a kaki és a víz, lásd fent. Az testvérek között is minimum 6 kiló, a mérlegen. Amiből persze semmi se lesz az első zabalós nap után.
Azt meg tudjuk, hogy a kérdező alapból is inkább iszik, mint eszik, csak nem vizet. Ez az oka a túlsúlyának is, meg annak is, hogy a hó felére elég a fizetése, most meg éhezik.
Kérdező, szerinted tényleg az a legnagyobb bajod jelenleg, hogy nincs nőd?
21
Ne keverj más felhasználókkal. Becsületsértés valakire azt mondani ismeretlenül hogy iszik. Életem során kb 6x vagy 8x ittam alkoholt. Teljesen hidegen hagy a dolog.
Nem hiszem hogy én lennék az 1 millióból az egy. De szívesen kiveszek 2 hét szabadságot és meghívlak magamhoz 2 hetre. Senki nem megy sehova. Egy falat élelem nem lett otthon csak csapvíz. És majd akkor megérted hogy a hülyeséged nem valós. Én akkor sem fogok 2 kgnàl többet veszíteni. És utána az első étkezés alatt az már újra a helyén lesz.
A náci táboros elméleteket már más kérdések alatt is láttam. Az is baromság! Ott is voltak olyan rabok akik nem kezdték leépíteni a korábbi izomzatukat vagy kövérek nem kezdtek olyan ütemben fogyni. Azokat a napi számláláskor a sima őrök (nem is komolyabb tisztek) ott helyben agyonlőtték. Nem viselték el azt akinek a szervezete nem adta fel a dolgoztatás és éheztetés kapcsán.
#21! Ne szórakozzatok már, a kérdező egyértelműen nem Shrek. Ő soha nem írna olyat, hogy nincs pénze kajára, mivel magas beosztású milliomosnak képzeli magát. Azon kívül nincs ismert pajzsmirigy betegsége és eszébe nem jutna fogyni, mert a "kis pocakja" valójában izom, és különben is, majd akkor tesz bármit, ha lesz nője. Vagyis soha.
Szóval ezt a kérdezőt ne bántsátok, semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!