Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy aki 25 éves kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy aki 25 éves kora körülre nem találja meg a végleges párját, annak már csak a selejt marad, aki nem kellett senkinek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 19:16
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
72%
A kérdésben egy nagyon kategórikus kijelentés szerepel, ami így biztos nem igaz. Legfeljebb akkor,ha valaki csak a saját korosztályában és bizonyos szempontrendszer alapján (pl. ne legyen elvált, ne legyen gyereke) válogat, akkor szűkülnek a lehetőségek, illetve növekszik az esély, hogy bizonyos szempontból defektes emberbe botlik. Ez a korhatár viszont inkább 30 fölött van szerintem, 25 évesen még bőven lehet találni olyat, aki még nem köteleződött el, és teljesen normális.
2023. febr. 7. 13:42
 62/65 anonim ***** válasza:

59: Szerintem ez személyiségfüggő lehet. Én 20+ évvel vagyok 30 év felett és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

Egy valamit tapasztaltam, amire érthetted: nő a territóriumigényem. Tehát pl. a saját fürdőszobámba nem akarok beengedni senkit:) Tehát igen, szükség van +1 fürdőre, +1 vendég WC-re. De hát ezek nem elérhetetlen dolgok.:)

2023. febr. 7. 14:21
 63/65 anonim ***** válasza:
29%

62.

Sőt, a legmenőbb Románia közepén építeni egy bazi nagy cigodát, amit aztán úgysem használ az ember. De jó mutogatni.

2023. febr. 7. 14:26
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is, miért kellene mindenképpen megállapodnia valaki mellett?

Azárt hogy elmondhassa hogy "kell valakinek"? :D

Szerintem elég megalázó egy szituáció ha "valaki" nő vagy férfi megalkuszik csak hogy együtt legyen valakivel :)

Irántam jópár nő érdeklődött már és volt egy hosszabb kapcsolatom fiatalon, de már lassan 15 éve nem találok egy olyan nőt sem aki megfogna és el tudnám vele képzelni a jövőm.

Aláírom fiatalon még nincs tétje az ismerkedésnek akkor még nem válogat annyira az amber, de akkor sem tudom elítélni azokat akik fiatalon sem vágnak bele egy komoly kapcsolatba ha nem érzik úgy hogy hozzájuk való a partner.

Ez a beteges felfogás, hogy társ nélkül selejt az ember nem tudom honnan jön, de szerintem egy értelmes ember egyedül is fel tudja magát találni és bolog lehet nem kell hozzá se társ se család, se gyerek.

Jópár kapcsolatba láttam/látok bele és a legtöbbje rossz, a családokra ugyanez érvényes, így 1000x meggondolom hogy feladjam-e a kényelmes életem egy kapcsolatért, családért ahol lehet nekem már túl sok kompromisszumot kellene kötnöm.

40/F

2023. febr. 7. 17:10
 65/65 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném hogy igaz, egy férfi 25 fölött is meggazdagodhat, és akkor rögtön lesz párja, ha addig sose volt akkor is.
2023. febr. 8. 02:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!