Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden reményem elveszett ha mind a két nő akikre hajtottam véglegesen elutasított?
Figyelt kérdés
Persze nem egy időben. A korábbi hölgy egy rossz kapcsolatban élt és ki szeretett volna szakadni belőle. Az utóbbi meg hosszú randik és ismerkedések után közölte hogy a környezete nem venné jó szemmel, hogy fiatalabb vagyok. Első 32 éves volt én akkor 22, a második 35 én meg 23 vagyok.
Ezek után van még értelme próbálkozni és mègegy csalódásba/visszautasításba beleszaladni?
2019. júl. 13. 17:45
1/1 anonim válasza:
Ha örökre egyedül akarsz lenni akkor nincs értelme, ha szeretnél valaha barátnőt/menyasszonyt/feleséget vagy gyereket akkor ajánlatos nem feladni az első bökkenőnél... viszont ha javasolhatom tarts előbb egy kis szünetet... foglalkozz egy kicsit a családdal-barátokkal-karrierrel-hobbykkal aztán lehet hogy akkor fog bekopogtatni a szerelem amikor nem is számítasz rá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!