Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mit csináljak 6 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak 6 év után végre szerelmes lettem egy nőbe és erre elutasított, hogy fogom így megtalálni a társam?

Figyelt kérdés

6 éve szingli vagyok nagyon sok nő próbálkozott nálam és akart tőlem valamit de én egyszerűen nem éreztem szerelmet, szex is hiányzott ezért belementem szex kapcsolatba de sajnos így nem volt erekcióm szerelem nélkül..

Most végre megismerkedtem egy nagyon csinos mosolygós vékony szép lánnyal, beszélgettünk és úgy érzem végre szerelmes 😍 lettem de erre mondta hogy nem vagyok az esete. Most jelenleg minden nap elmegyek a munkahelyére és hazakisérem, valamint szerenádott szoktam adni a balkonja alatt, nem tudom ezek segítenek e, azon gondolkodok hogy veszek neki 1000 száll rózsát és a szirmokkal lefedem a munkahely előtti területet.

Mit tudnék csinálni mert félek ha ő nem viszonozza a románcott akkor nem lesz feleségem, sok gyerekem és unokáim

2019. júl. 4. 10:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Egyel fagyit ez szhar kamu vot.
2019. júl. 4. 10:12
 2/17 A kérdező kommentje:
1. Mi kamu ebben? Most komolyan?.....
2019. júl. 4. 10:15
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Én már rég feljelentettelek volna zaklatásért.

A nem az nem, értsd meg.

Keress olyat, aki viszonozza majd az érzelmeidet, mert amit most csinálsz, az egyszerűen szánalmas.

2019. júl. 4. 10:16
 4/17 A kérdező kommentje:
3. Igen már mondta hogy ez sok és hagyján, lehet nyugi kéne de akkor nem tudom mit csináljak
2019. júl. 4. 10:24
 5/17 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk hagyd békén. Nem kellesz neki, megmondta. Értetlen vagy, vagy azt akarod, hogy feljelentsen?
2019. júl. 4. 10:31
 6/17 anonim ***** válasza:
20%
Ismerem az érzést 😩 Es nyilván ha nekem mondaná azt valaki hogy felejtsem el, mert találok majd mást, sok hal van a tengerben stb, én sem fogadnám el. Bár nem tudom hogy mit csinálnék mert meg nem adtam meg magamnak az esélyt hogy lepattintsanak. Szerintem a kitartás előbb utóbb meghozza az eredményét
2019. júl. 4. 10:35
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
6-os nincs igazad. Ha valaki egyértelműen mondja, hogy nem kell udvarolni, mert sok neki, nem az esete akkor mi a fenéért kell valakit zaklatni?!
2019. júl. 4. 10:37
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Kötél
2019. júl. 4. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Hagyd békén a csajt te idióta zaklató! Beteg vagy...
2019. júl. 4. 10:56
 10/17 acelsziv ***** válasza:
83%
Ez már inkább ijesztő, mint romantikus. Egyszer majd szól kér három kigyúrt ismerősének akik helyretesznek téged - nagyon helyesen.
2019. júl. 4. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!