Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak 6 év után végre szerelmes lettem egy nőbe és erre elutasított, hogy fogom így megtalálni a társam?
6 éve szingli vagyok nagyon sok nő próbálkozott nálam és akart tőlem valamit de én egyszerűen nem éreztem szerelmet, szex is hiányzott ezért belementem szex kapcsolatba de sajnos így nem volt erekcióm szerelem nélkül..
Most végre megismerkedtem egy nagyon csinos mosolygós vékony szép lánnyal, beszélgettünk és úgy érzem végre szerelmes 😍 lettem de erre mondta hogy nem vagyok az esete. Most jelenleg minden nap elmegyek a munkahelyére és hazakisérem, valamint szerenádott szoktam adni a balkonja alatt, nem tudom ezek segítenek e, azon gondolkodok hogy veszek neki 1000 száll rózsát és a szirmokkal lefedem a munkahely előtti területet.
Mit tudnék csinálni mert félek ha ő nem viszonozza a románcott akkor nem lesz feleségem, sok gyerekem és unokáim
Én már rég feljelentettelek volna zaklatásért.
A nem az nem, értsd meg.
Keress olyat, aki viszonozza majd az érzelmeidet, mert amit most csinálsz, az egyszerűen szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!