Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most mit csináljak 6 év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak 6 év után végre szerelmes lettem egy nőbe és erre elutasított, hogy fogom így megtalálni a társam?

Figyelt kérdés

6 éve szingli vagyok nagyon sok nő próbálkozott nálam és akart tőlem valamit de én egyszerűen nem éreztem szerelmet, szex is hiányzott ezért belementem szex kapcsolatba de sajnos így nem volt erekcióm szerelem nélkül..

Most végre megismerkedtem egy nagyon csinos mosolygós vékony szép lánnyal, beszélgettünk és úgy érzem végre szerelmes 😍 lettem de erre mondta hogy nem vagyok az esete. Most jelenleg minden nap elmegyek a munkahelyére és hazakisérem, valamint szerenádott szoktam adni a balkonja alatt, nem tudom ezek segítenek e, azon gondolkodok hogy veszek neki 1000 száll rózsát és a szirmokkal lefedem a munkahely előtti területet.

Mit tudnék csinálni mert félek ha ő nem viszonozza a románcott akkor nem lesz feleségem, sok gyerekem és unokáim

2019. júl. 4. 10:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Kérdezõ, majd ha esetleg netalán tényleg oda fajulna a helyzet, hogy a nyuszi szól egy pár jetinek, akkor majd te is szólsz egy pár csubakkának, és miközben ezek a vadbarmok egymást gyepálják, ti ketten a bébivel nézitek a csihipuhit, eszitek a csipszet, és szép csendben összejöttök egymáshoz bújva.
2019. júl. 4. 11:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Egyébként 1000 szál rózsát honnan és hogyan lehet venni?
2019. júl. 4. 11:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó az 1000 az kicsit sok de 100 simán megoldható, de ezek csak tervek
2019. júl. 4. 11:35
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Ne zaklasd.
2019. júl. 4. 11:35
 15/17 anonim ***** válasza:
10%

Hat mondjuk a nő is megeri a pénzét ha elküld és utána meg engedi hogy kísérgesd meg a közelébe enged

Én gab valakit elutasítók nem keresek a társaságát ha oda jönne a munkahelyemre azt mondanám másfele megyek még meló után...vagy jonnek értem 15perc múlva .

2019. júl. 4. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező tud írni de olvasni nem :D Kicsit sem akarja megérteni, hogy nincs igaza :D Még ennyi ellenkező komment után sem. Szerintem elgurult egy kereke :/
2019. júl. 4. 17:05
 17/17 anonim válasza:
Hagyd békén. Azért mondott nemet, mert nem érdekled.
2019. júl. 24. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!