Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy aki 25 éves kora körülre nem találja meg a végleges párját, annak már csak a selejt marad, aki nem kellett senkinek?
29
Miért ne? :D A problémám nem az volt, hogy ilyen vagy olyan szavakat használt, vagy épp sértette a kicsi szívem a fogalmazásmódja, hanem az, hogy igénytelen, és el sem olvassa az előzményeket, amikor válaszol. Engem nem zavarnak a sértő kifejezések, engem az ostobaság zavar.
32.
De, fentebb kifejtettem az álláspontomat.
31.
Picit azért zavarhatna, előrébb volnánk.
Te nem olvastad el, vagy nem reagáltál rá, amit én írtam. Bár ahogy nézem, tőled nem is lehet elvárni. :)
A magadra veszed óvodás szint. A minek ment oda megfelelője.
36
Még szerencse, hogy te nem személyeskedsz. :DD Bezsarás.
38
Én nem várok el semmit. Én azon röhögök, hogy te mégis milyen alapon kérsz számon bárkit? XD Nekem senkinek sem a stílusával volt bajom, neked viszont igen. Nos, akkor ne személyesked, mert kuurva kétszínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!