Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy aki 25 éves kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy aki 25 éves kora körülre nem találja meg a végleges párját, annak már csak a selejt marad, aki nem kellett senkinek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 19:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
67%

29

Miért ne? :D A problémám nem az volt, hogy ilyen vagy olyan szavakat használt, vagy épp sértette a kicsi szívem a fogalmazásmódja, hanem az, hogy igénytelen, és el sem olvassa az előzményeket, amikor válaszol. Engem nem zavarnak a sértő kifejezések, engem az ostobaság zavar.

2023. febr. 6. 20:27
 32/65 anonim ***** válasza:
26%
29 A selejtezés nem zavar? Jó kis értékrended van.
2023. febr. 6. 20:28
 33/65 anonim ***** válasza:
21%

32.

De, fentebb kifejtettem az álláspontomat.

31.

Picit azért zavarhatna, előrébb volnánk.

2023. febr. 6. 20:29
 34/65 anonim ***** válasza:
27%
Kicsit sem érdekel, hogy egy ember, aki a párkapcsolati sikertelensége miatt magára viszi a selejt kifejezést, az mit gondol rólam. :D De konkrétan lehetetlenné teszi a beszélgetést, ha nem olvassuk el, amit ír a másik. Nem kell egyetérteni, felőlem, lehet sértegetni is, de a jóságos szent búbánatra kérek mindenkit, hogy olvassa el, amire válaszol.
2023. febr. 6. 20:36
 35/65 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen szakítottam, miután a kedves exem bántalmazott... Hát, akkor inkább legyek selejt, mint egy ilyennel.
2023. febr. 6. 20:37
 36/65 anonim ***** válasza:
0%

Te nem olvastad el, vagy nem reagáltál rá, amit én írtam. Bár ahogy nézem, tőled nem is lehet elvárni. :)

A magadra veszed óvodás szint. A minek ment oda megfelelője.

2023. febr. 6. 20:39
 37/65 anonim ***** válasza:
82%

36

Még szerencse, hogy te nem személyeskedsz. :DD Bezsarás.

2023. febr. 6. 20:40
 38/65 anonim ***** válasza:
10%
Megbocsáss, de ilyen stílussal mégis mit vársz? Olvasd már vissza magad!
2023. febr. 6. 20:45
 39/65 anonim ***** válasza:
84%

38

Én nem várok el semmit. Én azon röhögök, hogy te mégis milyen alapon kérsz számon bárkit? XD Nekem senkinek sem a stílusával volt bajom, neked viszont igen. Nos, akkor ne személyesked, mert kuurva kétszínű.

2023. febr. 6. 20:49
 40/65 anonim ***** válasza:
11%
Aki selejtnek minősít másokat, az kéri számon, hogy más miért kéri számon. :D Nem csoda, hogy nem igazán érted az összefüggéseket. :)
2023. febr. 6. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!