Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy aki 25 éves kora körülre nem találja meg a végleges párját, annak már csak a selejt marad, aki nem kellett senkinek?
Igen, tartom a véleményemet, miszerint az, aki senkinek sem kell, az selejt. Ezt azért nem atomfizika kitalálni...
Én továbbra is csak azon szórakozom, hogy milyen egy kétszínű seggfej vagy. Én konkrétan senki részéről nem fájlaltam sem a csúnyanénizést, sem a lepontozást. Egészen nyugodtan, csak tessék. Te viszont előadtad itt a személyeskedésre oly érzékeny széplelket, aztán személyeskedtél egy sort. Semmi probléma nem lenne a bunkózásoddal, ha azt megelőzően nem picsogtál volna egyet a személyeskedésen, ami ráadásul még csak nem is neked szólt. Nos, így már érted, vagy szeretnéd, ha még szájbarágósabban elmagyaráznám?
A lényeg, hogy felőlem egészen nyugodtan személyeskedhetsz, velem is, mással is, csak akkor ne sírjon a szád miatta. Vágod?
Ha egy ilyen mélyen gonosz, bevallottan szadista ember kell bárkinek is, akkor tényleg semmit nem mond ez egy ember értékéről. Igazságérzet híján te nem vagy képes érezni, de ilyen aljas hazug állításokra igenis a felháborodás a normális reakció. Bár tényleg jobban tettem volna, ha én nem személyeskedem, de ahogy elnézem, semmit nem értesz semmiből, csak jössz ezzel a sértődött ovis keménykedéssel. Hogy nem érdekel a stílus, az is sokat elárul rólad. A kommentem neked írt része véget ért.
Többieknek: Ugyanezen az oldalon rengeteg női kérdés is van, akik bizonytalanok a saját önértékelésükkel kapcsolatban. Ez teljesen normális. Nagy többségében megnyugtató, bíztató kommenteket kapnak. Akár olyan is, aki 25, vagy 30 felett szűz. Ha mégis gonoszkodni kezd egy incel, akkor le van pontozva. Most egy srác van ugyanilyen helyzetben, erre fel van pontozva valaki, aki csak azért van itt, mert igyekszik beszólni neki. A kérdésem nem az, hogy miért vannak trollok, hanem hogy miért ennyire más a megítélésük attól függően, hogy férfiba, vagy nőbe rúgnak bele?
42
Ha valaki itt bedurcizott, barátom, az te vagy. :DDD Gondolom fájó ponton érint, hogy a senkinek sem kellő embereket selejtnek neveztem. Nincs ebben semmi szadizmus... Én senkinek sem *kívánom*, hogy örök egyedüllétben élje az életét, pusztán egy ténymegállapítást teszek. Mégpedig olyan ténymegállapítást, amivel eddig senki sem kísérelt meg vitatkozni, pusztán odáig jutottunk, hogy "szadista" meg "nyinyinyííí te vagy a selejt". Ja, fantasztikus érvelés. Mondjuk nem is várok mást, mert nehéz cáfolni. (Nem mondom, hogy lehetetlen, elvégre hitem szerint minden megkérdőjelezhető, de hogy az itteni jóemberkedő hülyegyerekek erre képtelenek, az fix.)
És ismétlem: A nőkre ugyanúgy igaz. Egyáltalán nem teszek különbséget a két nem között. Semmiben. Ebben sem.
A fantáziáid nem tények. Maximum vágyvezérelten, hiszen bevallottan ez szerez örömet neked. Pszichológus nem ártana. De komolyan. Ha ennek az erőltetett badass karakternek csak a fele valós, akkor valami nagyon nincs rendben.
Következetesen kerülöd a választ arra a kommentemre, hogy ha te állítasz valamit mások emberi értékéről egy tulajdonság alapjám, azt neked kell komoly bizonyítékokkal alátámasztanod, nem nekik cáfolniuk. A hallgatás is egyfajta válasz. :) Azt meg hadd ne tekintsem érvnek, hogy aki nem azt mondja, amit hallani akarsz, az csak azért mert magára ismert. :D Ez óvoda.
Ja és ott volt még, hogy tapasztalat. Amit ha egy férfi leír a nőkkel kapcsolatban, az azt a választ kapja, hogy 1. hazudik 2. csak az ostobák általánosítanak 3. ő mozog rossz körökben.
A képmutató bullshited pedig üres, mert attól még ugyanúgy megállja a helyét, hogy kettős mérce van az oldalon, max úgy teszel, mintha fogalmad se lenne erről, de attól még ugyanúgy nem fognak megjelenni a hasonló kommentjeid női kérdések alatt, mert tudod, hogy ott nem kapnál pozitív reakciót.
44
Hehehh, ellenérvek nem hangoztak el, ahogy gondoltam.
Idefigyelj, egyetlen egy örök szinglit sem ismerek, aki minden tekintetben normális lenne.
- Ott van a minden emberi igénytelenséget megtestesítő 28 éves srác, aki elhízott, ápolatlan, olyan a lakása, mint egy szemétdomb - vajon miért nem volt egy csaja sem? - Ott van a 25 éves csaj, aki nem lenne ronda, de értelmezhetetlen okból miatt nem szőrtelenít, így dús erdő búrjánzik a lábszárain és a hónalján, emellett a viselkedése nagyjából egy jól fejlett 10 évesével versenyez. (Értsd: Mond valaki egy közepesen szar poént, mire ő velvihog és a földre ül.)
- De nézelődhetünk tovváb is... A szomszéd 30 éves fia, aki nagyjából 150 kiló, és csak chipszért jön ki a szobájából... Nos szerinted miért szingli?
- De beszélhetnék a munkatársamról is, aki nem néz ki vészesen rosszul, de a szőrös lábú lányhoz hasonló beazonosíthatatlan indok mentén valami elmondhatatlanul ocsmány hajat vágat magának, és nagyjából úgy eszi az ebédjét, mintha nem lenne holnap. (Értsd: a könyökéig úszik a szószban.)
De ha netán az empirikus bizonyítás nem győzött volna meg, akkor csak gondolj bele. Aki TÍZ éven keresztül sikertelen valamiben, az nem selejt? Tíz év alatt már a vak tyúk is talál szemet alapon illett volna összejönnie egy kapcsolatnak. Aki 25 éves, és még mindig ott tart, hogy senkinek sem kellett, azzal valami kurvára, de kurvára nincs rendben. Suli, egyetem, munka, baráti kör, ismerősi kör stb. TÍZ év alatt le lehet fogyni, meg lehet hízni, javítani lehet a szociális készségeinken vagy épp az anyagi helyzetünkün. Hogy a picsába nem talált SENKIT az ilyen? :D
A személyeskedésről meg csak annyit, hogy toljad neki, papa, ezerrel, de ha mondjuk lenne egyéb dolgod is, akkor ne töltsd ezzel az időt, mert szarok rá. Ja, persze ha ÖröMödET leLeD benne, akkor csak nyugodtan. ;)
Ha harmadszori leírás után sem vagy hajlandó elolvasni és értelmezni, amit nem akarsz látni, akkor veled van a baj. És még te róttad fel ugyanezt. :D Személyeskedésről is leírtam utólag, amit gondolok, azt is ignoráltad. Mindegy, miért is vártam többet. Ahogy arra sem válaszoltál, hogy ha az empirikus tapasztalatok bizonyítanak általános igazságokat, akkor a férfiakat miért nevezik hazugnak és általánosítónak, ha ezekkel érvelnek.
Ellentétben az itteni nőkkel én nem foglak hazugozni, viszont az lerí az írásodból, hogy szándékosan a rosszat keresed az emberekben és csak a legrosszabbat akarod meglátni bennük. Emellett annak ellenére, hogy neked minden tökéletes párkapcsolti téren, csordultig vagy rosszindulattal. Ha a te értékrended szerint ez a jó, akkor a selejt tulajdonképpen dícséret. Ahogy a sikeres ember sem okvetlenül jó, úgy a sikertelen sem okvetlenül rossz.
Persze, annyira nem érdekel, hogy este tízkor itt vitatkozol. :D És kijavítasz egy szót, aminek kétféle helyes írasmódja van. :D
Szerintem azert neveznek hazugnak titeket, mert ti altalaban max ketto darab peldabol altalanositotok xD Sok esetben annyibol se, csak olvastok valamit a neten, lattok valami videot es maris megy a rinya, hogy hooooo miee ilyenek a noook.
Mas emberek meg tapasztalnak az eletben dolgokat, nem a Ferfihang csoportban hergelik egymast xD
"Ha harmadszori leírás után sem vagy hajlandó elolvasni és értelmezni, amit nem akarsz látni, akkor veled van a baj."
Döntsd el, hogy rólam szeretnél beszélgetni, vagy a témáról. Szerintem az utóbbi érdekesebb, de te tudod. Szándékosan nem kezdtem vitatkozni, mert úgy vagyok vele, hogy ha szívesen mocskolódsz, akkor miért vegyem el ezt az örömöt? Engem nem zavar, neked meg biztos jó frusztráció levezetés...
Az érveimre reagálj, ne a személyemre, hiszen te kikérted magadnak, hogy ne feltételezzem, hogy érintett vagy. Nos, akkor szerintem te se várd el, hogy hosszas, önigazoló esszébe kezdek, amit amjd te lerendezel egy újabb "szadista" jelzővel. Egészen nyugodtan folytasd a személyeskedést, de elvárni, hogy érdemben reagáljak rá, az már tényleg sok. Nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam, mint ahogy szerintem te sem fosod össze magad attól, hogy én mit gondolok rólad.
"Ahogy arra sem válaszoltál, hogy ha az empirikus tapasztalatok bizonyítanak általános igazságokat, akkor a férfiakat miért nevezik hazugnak és általánosítónak, ha ezekkel érvelnek."
De most te komolyan számon kéred rajtam, hogy egy másik kérdésnél egy másik kommentelő kommentjére egy harmadik ember mit mondott? Mégis milyen alapon, tesa? :D Egyszerűen felfoghatatlan, hogy azért nem fogadod el az érvelésemet, mert egy másik személy valamikor a múltban valaki más megállapítását elutasította. :D De tényleg, a rossz hangulatú beszélgetés vagdalkozó bunkózását (ami alól én sem vagyok kivétel) tedd félre picit, és gondold ezt át. Ez miféle érvelés volt?
Ha konkrét példát mondasz, akkor kifejtem, hogy SZERINTEM a női kommentelők jogosan támadtak-e a szóban forgó személyre, de hadd ne kelljen nekem az összes Gyakorizó nő összes leírt szaváért felelnem. Ez abszurd. Én egyetlen pillanatig sem tettem különbséget a két nem között, és kicsit unalmas, hogy folyton ezzel támadsz, ahelyett, hogy az érveimre reagálnál.
"Emellett annak ellenére, hogy neked minden tökéletes párkapcsolti téren..."
Kérlek azonosítsd be azt a mondatomat, amiből ez kiderül. Köszöntem.
"És kijavítasz egy szót, aminek kétféle helyes írasmódja van. :D"
Ezt meg konkrétan nem értem. Semmit sem javítottam ki, ezt benézted. Valszeg nem ismered eZt aZ írÁsmÓdoT... Nem kijavítást jelent, csak szólok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!