Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Elárulnátok, hogy mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elárulnátok, hogy mégis mi bajotok van az egyedülálló apákkal?

Figyelt kérdés
Sok kérdésnél látom mostanában, hogy nem adnátok nekik esélyt. Miért nem?

2023. febr. 5. 17:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak ismételni tudom, hogy nincs baj az egyedülálló apákkal, csak párkapcsolatban nálam ez nem működne.

Sógorom is elvált, két gyereke van. Nagyon jó a kapcsolat a mostani párjával, de ehhez az kell, hogy a párja sokat elvisel ilyen téren. Sokszor volt, hogy bekavart az ex, hogy mégis áthozza a gyerekeket. Előre megtervezett programot kellett lemondani, mert most az ex nem ér rá és vigyázni kell a gyerekekre. Én nem tudnék ilyen rugalmas lenni. Pedig nálunk még nem olyan vészes a dolog, sokkal rosszabb sztorikat hallok.

Gyerekes apának valahol mindig a gyerek lesz az első, és ez normális is valahol. De én szeretnék tiszta lappal indítani kapcsolatot, családot.

2023. febr. 6. 11:12
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Én megözvegyültem. Én is egyedülálló apukát keresnék, hisz a gyermektelen férfiak is inkább gyermektelen nőre vágynak. Egy a lényeg, tök mindegy, hogy nő vagy, vagy férfi, gyerekkel mindenképp nehéz!
2023. febr. 6. 13:06
 33/35 anonim ***** válasza:
21%
A mai nőknek minden férfival bajuk van aki nem gazdag és sármos, az egyedülálló apák ennek egy szelete. Ugyanígy utálják az "inceleket", a csórókat, a középkorúakat, a melegeket, meg kb. mindenkit.
2023. febr. 8. 02:46
 34/35 anonim ***** válasza:
87%

33

Összetéveszted az utálatot a vonzalom hiányával. Én nem utálom a felsorolt férfiakat, csak nem tekintem őket potenciális partnernek.

Ja, és általában nem a nők homofóbok, csak szólok.

2023. febr. 8. 06:03
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy jönnek a képbe a melegek? Egy meleg férfi nem akar párkapcsolatot egy nővel.
2023. febr. 8. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!