Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elárulnátok, hogy mégis mi bajotok van az egyedülálló apákkal?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél látom mostanában, hogy nem adnátok nekik esélyt. Miért nem?2023. febr. 5. 17:50
11/35 anonim válasza:
Bajom semmi velük, de nem kell apa.
13/35 anonim válasza:
Nekem nincs bajon elvált apákkal nelem is van 2 gyerekem. De kisgyerekes apával pl azért nem kezdenék, mert örülök hogy végre önállóak az enyémek és nem akarommegint kezdeni...aztán meg voktam mar apával, a gyerekeinek jó volt amiket adtam vettem aztán a fele kaja mindig a kukában landolt. Bosszantó. A hisztiket meg az aberrált óbégatast se birom. De két nagy gyerekkel nem lenne gondom (14+)
14/35 anonim válasza:
10. Én házas vagyok de megértelek! Egy házasság plusz egy gyerek teljesen hazavágja az ember életét, legyen az ffi vagy nő. Nulla szabadidő, minden a gyerek körül forog, vége a romantikának, szex szökőévente, önmagadat feladod. Mit kapsz érte? Éjjel-nappal fáradt van, szexmentes élet, örökké vmi probléma van, nincs 5 perc szabadidőd... Stb.
15/35 anonim válasza:
Akartam válaszolni, de az előttem szólók már mindent leírtak😄
16/35 anonim válasza:
Nekem nincs velük semmi problémám. Én is elvált vagyok egy gyerekkel, szerencsés, ha neki is van, így jobban elviseli az enyémet is a vele járó "gondokkal"
17/35 anonim válasza:
Mert a gyerek és az anyja örök konfliktusforrás. Senki nem akar másodhegedűs lenni és idegen családokhoz alkalmazkodni.
18/35 anonim válasza:
Mert huszonévesen egy "tiszta lapos" férfivel akarok kezdeni, nem olyannal, aki karácsonykor, ünnepekkor rohan az exhez a gyerek miatt, aki miatt nincs egy nyugodt hétvégénk, aki kötődik egy olyan családhoz, amihez nekem semmi közöm.
19/35 Hans Pötterman válasza:
Én elvált apaként elvált anyát keresnék,sokkal jobban passzol a 2 élethelyzet.
20/35 anonim válasza:
A gyerekek mindig az elsők lesznek neki ami érthető, DE én akarok az első lenni, ez van! Az exe örökre az élete része a gyerekek miatt, nem akarok más nőt a képbe semmilyen minőségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!