Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elárulnátok, hogy mégis mi bajotok van az egyedülálló apákkal?
Fiatalon, gyerektelenül az hogy tiszta lappal akarunk kezdeni, saját családot akarunk majd.
Idősebbként, és nem csak gyerektelenül hanem anyaként is az, hogy az elvált apák általában csak cselédet keresnek a gyerekhez. Ha addig le se tojta a gyerekét és kb sose hozta el, na ez megváltozik ha nője lesz, kiváltképp ha az is anya. Mert mit számít +1-2 gyerek, ellátja azokat is. Erre rájönni nem atomfizika. Nem véletlen hogy nagyon sokunknak elvált anyaként se kell az elvált apa, de legalábbis gyanakodva állunk hozzájuk. A sajátunkat ellátjuk, van egy jól működő életünk, de nem kell plusz több fő (apuka + 1-2 gyerek) hogy megnehezítse a dolgunk. Ez kinek éri meg? Nekem nem, az biztos.
Szingli koromban én sem akartam, már többen leírták miért.
Esetleg próbálkozz olyan nőknél, akiknek szintén van gyerekük. Akkor fifty-fifty.
Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme. Egy huszonéves gyerektelen nő persze hogy nem akar egy elvált gyerekes férfit, főleg ha az már 30 vagy 40+
Viszont egy szintén elvált, gyerekes nőnek ez nem probléma.
Úgyan az, mint a férfiak egy részének a gyermekes nőkkel!
N 30
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt ugyanaz a történet másik oldalról.
Ahogy a 28-asnak, nekem is volt részem egyben. Alapvetően nem akartam gyerekes pasit, de ő elbűvölt. Az elején nem is volt gond.
De a szabadidejének a 80 %-át a gyermekkel töltötte, ami persze természetes, de nekem nem esett jól, hogy nem én vagyok az első az életében.
Az exével is nagyon jóban voltak, állandóan hívogatta. Nem esett az sem jól, hogy a randi kellős közepén felhívta elmesélni, hogy hogy telt a hete. Engem sem hívogattak az expasijaim. Persze ő nem értette, hogy ez nekem miért probléma, én voltam a hisztérika.
Egyébként az elején megkérdeztem tőle, hogy akar-e még egyszer nősülni, meg gyereket vállalni, mert én szeretnék. Erre azt mondta, hogy igen, de simán lehet, hogy nem volt őszinte hozzám. Nem voltunk sokáig együtt, így nem derült ki, de a baráti körében odajött hozzám egy nő, és közölte velem, hogy mekkora egy hülye vagyok, hogy ilyenbe belemegyek, találok bárkit, akinek nincs ilyen "csomagja". Azt mondta, hogy soha nem fog újra nősülni, ebben legyek biztos.
Vele egyébként társkeresőn ismerkedtem meg, bár bejelöltem, hogy inkább ne legyen gyereke, de ezt ő nem vette komolyan. Utána is írogattak nekem gyerekes pasik, de aztán soha többet egyiknek sem válaszoltam. Ne akarja nekem egyik sem megmagyarázni, hogy ez nem probléma, mert az. És akkor még nem találkoztam a gyerekkel, és még az anyja sem ágált ellenem, de az is bekövetkezett volna hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!