Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hátrány, ha egy férfi nem tart semmilyen háziállatot?
25-nek igaza van, volt kutyám nekem is, lakásban tartottuk, de nagyon kell hozzá alkalmazkodni, az életvitelembe nem fér bele, de szerettem volna állatot, ezért lett macskám. De mondjuk nem tudom miért büdös a macska.
De tény, hogy kisebb kárt már csinált, inkább eszmei értéke volt a dolognak. De a gyerek is tud alkotni, szóval ez egy jó felkészítő tanfolyam.
Sajnos sokan túltolják az állattartást, közhely számba megy a "dogmom", és a "macskás nő".
Ezeknél az állat valamiféle gyerekpótlék.
Én gusztustalannak tartom az ebéd közben a tányér mellett megcsillanó macskaszőrt, vagy amikor a kutya a hazatérő gazdi arcát nyalhatja - úgy, hogy előző percben a másik kutya fenekét nyalta.
32.
👍👍👍👍👍👍👍
Mindennel egyetértek. És van ám ennél rosszabb is.
Van aki az állataival alszik eggyütt egy ágyban.
Ennek ellenére csodálkozik, hogy magányos és nincs senkije.
Hát könyörgöm. Így hogyan is lenne???
Vagy a macskával. Nem tudsz levegőt venni.
Egyszer elmentünk vidékre vendégségbe, 1 éjszakás ott alvással. Macskák is voltak.
Én egész éjjel nem aludtam, hanyatt fekve feküdtem, mert csak így mertem óvatosan levegőt venni.
Minden csupa macskaszőr volt.
Kapjuk ám a pirosakat veszettül, de nembaj, mert akkor is undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!