Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hátrány, ha egy férfi nem tart semmilyen háziállatot?
Ez így van, de aki kutyát tart bent, az ezzel tisztában is van és nem zavarja. Ha neked nem kell olyan pár, akinek van benti állata, akkor tök egyszerű, ne legyél olyannal. Én se lennék olyannal, mint amilyen te vagy, mert nekem meg fontos, hogy szeresse a párom a kutyámat is.
Mint minden egyes tulajdonságnál: van, akinek előny, van, akinek hátrány, van, akinek kizáró tényező, van, akinek tök mindegy.
Nekem a rend- és tisztaságmánia is kizáró tényező, és az is, ha valaki nem akar állatot a lakásba. Úgyis egymás agyára mennénk, minek erőltessük? Én is találtam olyan férjet, aki hasonlóan gondolkodik hozzám, és egészen biztos te is találni fogsz olyan nőt, aki úgy szeretne élni, ahogy te.
20 így van, apámnál a lakás undorító, de nincs állata.
Nekem van macskám, de mindig rend és tisztaság van.
Azt látom, jogy nagyon kilettek élezve a válaszok a tisztaságra, és a rendre.
Ez valóban nagyon fontos dolog, de azért van itt sok minden más is. A kutya koszt és kárt csinál, a macska meg büdöset, és ennyi. Ezek tények. DE
Van itt ennél rosszabb is.
Én éltem ilyen kapcsolatban, tehát tapasztalatból beszélek.
Megis szakadt, amihez nagy köze volt a következőknek:
Korán reggel ugrás ki az ágyból, mert kutyaséta.
Este úgy kellett alakítani a programot, hogy viszonylag későn, 21 óra körül séta, hogy így talán kibírja reggelig.
Emiatt nem lehetett megnézni este egy normális műsort a TV ben, és sokszor az esti szexuális eggyüttlét is emiatt maradt el.
De van ennél szörnyűbb is.
Volt, hogy szeretkeztünk, és pont orgazmus előtt egy fél perccel ugrott fel a kutya az ágyra.
Aztán. Napközben sem tudsz normális programot szervezni, hosszabb időre elmenni, mert a kutyát sétáltatni kell.
Jó persze. Lehet kutyával is programot szervezni, de az csak tingli- tangli a ligetben.
Aztán.
Ha valami baja van, és orvoshoz kell vinni, arról ne is beszéljünk.
Ha csak ránéz, az 5-10 ezer, és mi van, ha csinálni is kell valamit. Tragédia.
Úgyhogy nemis akarom folytatni, mert a tisztaság az itt ebben a dologban szinte a legkevesebb.
Sok sok baj van még, de inkább hagyjuk.
Nálam előny.
Szerintem az a baj, hogy akinek állata van az átmegy egy ilyen állattartási szélsőségbe, ahol az állatnak mindent lehet, úgy viselkednek vele mint egy gyerekkel, szinte már az állat uralkodik az embereken. Az állatnak már külön szobája van, ruhája, gardróbja, egy halom játékja, de van külön helye a hálóban is, aludhat az ágyban is a párunk mellett. Nincs határ és szerintem ez egészségtelen, és van némi pszichológiai háttere is, amire nem térnék most ki. Valahogy emiatt kezdem én kerülni az állattartókat, mert sok esetben az állat még egy kapcsolatot is leural. Én szeretem az állatokat, de van egy határ.
Tisztelet a kivételeknek akiknél nem így van.
A napirendet te alakítod, nem a kutya. Ha én 11 után akarok lefeküdni és 8-ig aludni, akkor 11-kor viszem ki utoljára a kutyát és nem kelt fel korán. Ilyen egyszerű. Ha szexelek, akkor pedig kizárom a kutyát a hálóból. Engem aztán soha nem akadályozott ebben. Bármilyen programot is lehet csinálni mellette, sportolni, barátokkal eljárkálni, randizni stb, a kutya simán kibír 8-10 órát egyedül. Szóval ezeket az állításaidat erősen lehet cáfolni, persze a kutya gazdájától függ nagyrészt, hogy hogy kezeli ezeket a dolgokat. Úgyhogy nem a kutyákkal lehet a gond, hanem a gazdikkal :D
26.
Én pontosan ezt akartam még mondani, de akkor már túl hosszú lett volna.
Nálunk is pontosan ez volt a baj.
A kutyák voltak mindennél fontosabb. Ők voltak az elsők mindenben.
Mindent hozzájuk kellett igazítani. Az egész életünket, minden programunkat, és ez így kicsit sok.
Aki ennyire belemerül a kutyázásba az már sajnos a kapcsolat rovására megy.
A kutyát azt kutyaként kell kezelni. Ahol ez nem megy, ott baj van.
25#
27.
Igazad van, ezt én nemis tagadom. A kutya gazdájával volt, és van a baj, mert mindenben ők a legfontosabbak, ahogy a 28- ban is leírtam.
Ez teljesen így van.
Nem szabad túlzásba vinni a kutyázást.
28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!