Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél hátrány, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél hátrány, ha egy férfi nem tart semmilyen háziállatot?

Figyelt kérdés
Tisztaság, és rendmánia miatt nálam sajnos kizárt, hogy a lakáson belül legyen állat. Viszont sok nőt látok társkeresőn, akik tartanak a lakásban.

2023. febr. 5. 13:38
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is előny, mert nekem sincs állatom, így inkább választok olyat akinek szintén nincs. Én is rendes lakásban szeretek lakni.
2023. febr. 5. 14:17
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Az nem hátrány, ha neki nincs háziállata, de az igen, ha nem is tudná elfogadni, hogy legyen, mert nekem van és értelemszerűen ebből nem lenne komoly kapcsolat és összeköltözés a későbbiekben. Ha ezt tudom, akkor vele emiatt bele se kezdenék az ismerkedésbe, mert ha szimpatikus is, nem lenne jövője. (De nem feltételezem, hogy akinek nincs, az nem is akar, csak ha az az indoklás, hogy azért nincs neki, mert számára kizárt, hogy állat legyen a lakásban, akkor úgy számomra kizáró ok.)
2023. febr. 5. 14:22
 13/46 A kérdező kommentje:
Nekem sohasem volt háziállatom, de talán egy macskában kiegyeznék. Őket egyébként is képtelenség a szabadban tartani úgy, hogy biztonságban legyenek. Kutyás ismerősömnél kellemetlen szag ugyan nem volt, és látszott, hogy rendszeresen takarítanak, de rettenetes kárt tett a parkettában az állat.
2023. febr. 5. 14:31
 14/46 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nincs olyan lakás, ahol legalább egy pók be ne fészkelte volna magát. A milliós poratka közösségekről nem teszek említést. Azoknak történelmük van. Talán most vívják az első világháborújúkat kronológia szerint. Hamarosan Űrtechnológiát fejlesztenek.
2023. febr. 5. 14:37
 15/46 anonim ***** válasza:
71%

12.

A lakásban résszel alapvetően sosincs gond, viszont van egy réteg akinél ez nem "lakásban"-t jelent, hanem a mindenhol-t. És hiába szeretem a cicákat, nehéz jó képet vágni ahhoz, hogy a macska alomtálca használata után felugrik az étkezőasztalra, és a gazdája szerint ez teljesen rendben van.

2023. febr. 5. 14:40
 16/46 anonim ***** válasza:
71%
Nem az zavar, hogy nem tartasz, hanem az zavar, hogy téged zavar, hogy én tartok. Én is tisztaság és rendszerető vagyok. Feltalálták a porszívót és társait.
2023. febr. 5. 15:29
 17/46 anonim ***** válasza:
14%
Mert mi baja lesz az asztalnak, ha raugrik a macska? Vagy ti nem szoktatok kaja elott letorolni? Fuj :D
2023. febr. 5. 15:31
 18/46 anonim ***** válasza:
84%

18.

Elég sértő feltételezés. Macskának az asztal rendszeres tisztításától sincs keresnivalója.

2023. febr. 5. 15:32
 19/46 A kérdező kommentje:
17-es: Kutya összekarcolja a parkettát, de a berendezésekben is kárt okozhatnak.
2023. febr. 5. 15:35
 20/46 anonim ***** válasza:
69%

Tisztaságmániás pasi nem kéne, egy rémálom, volt már ilyen. Kb. egy poharat nem lehetett letenni az asztalra, úgy kellett kinéznie mindig a lakásnak, mint egy steril kripta, mintha nem laknának ott, és folyton suvickolt, mindent fertőtlenített. Szerintem ez tök b*zis, egy igazi férfi mikor viselkedne így?

Az egészséges rendszeretet viszont teljesen megfér a benti kutyával, nekem van és nem szőrhullató fajta, rend és tisztaság van, minden hétvégén nagytakarítok. Voltam már nem egy olyan helyen, ahol nem volt benti állat, mégis undorító putri volt bent. Semmi köze ennek ahhoz, hogy van-e benti állat, aki igényes, az amellett is az, aki nem, az meg nem…

2023. febr. 5. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!