Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek egy olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek egy olyan nővel akinek hónapjai vannak hátra?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 12:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Minek?
2023. febr. 5. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Akinek van szive kihasznalni az eleg mocskos ember.
2023. febr. 5. 15:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod neked vagy bárkinek mennyi vsn hátra?!
2023. febr. 5. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13.

Van aki előre eldönti ezt, akár szándékosan 1-1 bizonyos napra időzítve a dolgot.

2023. febr. 5. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Hosszú betegség után temettem el a párom. Borzalom volt amit évekig átéltem, de a párom volt, tehát mellette voltam. Viszont az biztos,hogy nem ismerkednék olyannal, aki már tudja, és egyértelműen tudja,hogy nincs esély a gyógyulásra. Szociálkisan érzékeny vagyok, és ez az ismerkedek-nem ismerkedek ettől független.
2023. febr. 6. 11:06
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

Szia! Én kb. 4 éve megismertem egy srácot, akivel közel kerültünk egymáshoz. Aztán egyik nap közölte, hogy ezt nem folytathatjuk tovább, ne keressem Őt többet, mert beteg és meg fog halni. Nekem akart jót, hogy ne törjön össze a szívem. Viszont én ezt a verziót nem akartam elfogadni, ahhoz már túlságosan szerettem. Végül úgy alakult, hogy eltávolodtunk, majd Ő 2 évre rá meghalt. Sose fogom megbocsájtani magamnak, hogy nem voltam mellette és sose fogom elfelejteni Őt!

Ha még nem túl komoly akkor szerintem ne menj bele, ha viszont az, akkor legyél mellette, szeresd őt és tedd csodálatossá az élete utolsó hónapjait, éveit.

2023. febr. 6. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!