Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén részeg az nagyon visszataszító egy nőnek?
20.
Én absztinens vagyok, így felesleges úgy kezelned, mintha az alkoholisták csoportjába tartoznék.
Csak sajnos nem igaz az, hogy pár év alatt megdöglenek az alkeszek. Sajnos nagyon nem! Ha így lenne, ez egy jobb világ volna.
14
Erről beszéltem, most is csak engem igazolsz… nők miatt.. akkor kapcsolatban is innál a legkisebb vitánál. Egyszerűen te így kezeled a dolgaidat. Fogadd el.
Rengeteg férfi-köztük a Párom - pl nem iszik, és pláne nem a nők miatt. Te döntésed, ne más mögé bújj, hogy xar ül kezelés a konfliktusokat és a problémáidat. Ne mással takarót a saját hibáid végett, sosem fogsz így megváltozni.. alkesz lettél, ezt valszottad és választod minden péntek, szombat, és vasárnap. Bármi konstruktívan is tehetnél, de nem..
Szép kis élet.
"Alkoholista volt" "2 év után" Mesélj még kérlek.
Hülyeség amit írsz, de jobb lenne ha a kezemmel kezelném a dolgokat?
24
Mit értesz a “kezemmel kezelni” alatt?
🤣 ha rá akarsz rántani, javaslom igen, én inkább azt tennem minthogy igyak.
Vannak férfiak akik a kezükkel rendezik le a vitát egy kapcsolatban. Nem jó dolog ez, de sok nő még ezután is velük marad. Akkor hol a gond a sörrel?
26
Akkor problem solved: keress olyat, aki ráizgul a részeg ittas életedmódodra.
Mindig van lejjebb, ez ám az érv emberek! Hat keress akkor egy hozzad hasonló nőt, jobbat úgy sem érdemelsz és ezzel az életmóddal nem is lesz, de úgy látom neked bőven elég ez a szint is.
Nőben is találsz mentális problémákkal, személyiségzavarral küzdőt, drogost, lustát, depresszióst, toxikusat, stb akinek megfelel a szint amit nyújtani tudsz: nem ütöd meg.
Sok boldogságot, neked kell hogy ez megfeleljen, nem nekem. :) neked meg jó így, a szintedet már belőtted, legyen így.
29
Mindjart jon a valasz, hogy egy no ne igyon🥱🥱🥱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!