Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi egész hétvégén részeg az nagyon visszataszító egy nőnek?
Nem dolgozom hétvégén. Egyszer mentem be az elmúlt 6 évben de akkor megkerestem egy átlag ember fizetését egy nap alatt cserébe.
8
Mindegyikőtök ezt mondja kb, most ezen ne sértődj meg..
Egy férfi tudja már kezelni a gondjait, ezer megküzdeni stratégia van, ne a piàba meneküljön. Én biztos nem hinnék benne, h később egy csapásra a megváltozik és majd máshogy fogja kezelni a felmerülő gondjait( ami nyilván később is előfordul majd az életben!), csak mert épp kapcsolatban van..
A màsik meg az, h ez 22-es csapdája: amíg iszol, addig egy értelmes nő sem fog komolyan venni.
Te életed, azt csinálsz amit akarsz, csak a kérdésre adtam választ.
A legtöbb férfi a nők miatt iszik így vagy úgy.
Nagymamám alkoholista volt, 2 év kemény piálás után elvitte a mája. Mesélj még kérlek.
18.
Apám meg 35 éve alkoholista és még mindig nem pusztult bele. Nagybátyáim is 52 és 57 éves korukig kibírták úgy, hogy 18 évesen már bizonyítottak ittak.
Fiatalon mindenki azt hiszi, hogy halhatatlan. Majd felvizesedve picsasárgán magyarázzatok. Nem igaz, hogy heti 3 napot takonyrészegnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!