Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30evesen egyetem után hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30evesen egyetem után hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Online, neten kívül?
2023. febr. 4. 10:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem leginkább sehol, legalábbis a tendencia ezt mutatja. Élőben nehéz, társkeresőn még nehezebb, vicces, de így van.. 25F
2023. febr. 4. 19:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Munkahely, alkalmi munkák, burger king, meki. Ha nyitott vagy jól kijössz az emberekkel, és beilleszkedsz társaságokba, valakinek a valakijét is megismered.

Én pl mekibe voltam, ott van gimis, egyetemista és fiatal felnőtt korosztály, tehát meghívást szerezhettem az ő bulijaikra is. De már a munkahelyen belül is elképesztő bonyolult szerelmi szálak voltak. Aztán tescoba voltam alkalmi munkán, hát kiderül hogy az xy exének a szeretője a munkatársam.

Nem tudok olyan helyre menni ahol nem lenne valakivel egy közös ismerősünk.

2023. febr. 4. 19:44
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Mit csináltál eddig? Miért nem egyetemen ismerkedtél? Utána tudod, hogy nehezebb....
2023. febr. 7. 11:40
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi a semmire való választ... :/
2023. febr. 7. 11:56
 15/23 A kérdező kommentje:
Semmirevaló*
2023. febr. 7. 11:57
 16/23 anonim ***** válasza:
58%
Ott ahol a nem egyetemet vegzet de szinten embernek szamito egyed us szokott. Nincs olyan ,hogy bizonyos eletszakaszokban masok az ismerkedesi helyek .. a sokadik "hol ismerkedjek " utan kezd durrani a villany korte a fejemben.
2023. febr. 7. 23:56
 17/23 anonim ***** válasza:
86%

Járj el valami latin táncra (szalsza), ahol sok a lány (és lehetőleg kevés a fiú) ott, ha egy kis szerencséd van (nyugi nem kell sok hozzá) lesznek olyan lányok kb. megerőszakolni akarnak egy-két hét után a tánc végén! :)

Utána esetleg táncos estékre és ott is fel lehet kérni a hölgyeket (persze ehhez kell némi bátorság, de nem olyan nagy ügy, azért mentek oda). Ez a megoldás a szingliségre/incelségre stb. a tánc.

Nem véletlenül része annyira mélyen a kultúrának, emberi civilizációnak, valahogy mindenki érzi, hogy az udvarláshoz és szexhez kötődik.

2023. febr. 20. 23:03
 18/23 NTBS ***** válasza:
79%
Esetleg élőben. Fesztiválok, kiállítás szabadtéri programok.
2023. febr. 21. 05:57
 19/23 anonim ***** válasza:

"Járj el valami latin táncra (szalsza), ahol sok a lány (és lehetőleg kevés a fiú) ott, ha egy kis szerencséd van (nyugi nem kell sok hozzá) lesznek olyan lányok kb. megerőszakolni akarnak egy-két hét után a tánc végén!"

Ezen jót mosolyogtam 🤣🤣 Persze majd a csinos gazella testű gizellàk majd a pingvin làbú és apu testemre rà vetik magukat önként és dalolva 2 heti izzasztó tànc edzés utàn.. na jah persze 😄😄

2023. márc. 9. 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta hogy a csinos gazella testű gizellák fognak rámászni de biztos lesz jelentkező. Egyébként ilyen helyeken sok középkorú nőt fel lehet szedni akik már unják az egyedüllétet, részben ezért is vannak ott.

De bármilyen szociálisabb helyen lehet, én pl termálfürdőben láttam hogy egy nő nagyon legyeskedik egy pasi körül, aztán az öltözőben kiakadt hogy a csávónak nem tetszik.

2023. márc. 9. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!