Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet egyetemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egyetemen ismerkedni? (meg kb. sehol) 20/F

Figyelt kérdés
Nemhogy még az egyetemen, de más helyen se lehet lányokkal ismerkedni, én úgy vettem észre. Nem akarnak. Egyedül buliba, de ott viszont olyan rottyra is tudják tenni magukat, hogy az már szégyen. A mai lányokat ennyire nem érdeklik a fiúk?

2022. ápr. 6. 19:19
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
15%

1.: 20 éves, felsősulis srácnak MILF kell!

2.: Az egyetemista csajok legtöbbjét idősebb pasik dugják. Pénzes, idősebb pasik, és férfiak.

2022. ápr. 6. 19:37
 2/44 anonim ***** válasza:
12%

Én végignéztem a témáról vagy 300 órányi videót angol nyelven + végigolvastam az összes fórumot.

Amit tudok tanácsolni, hogy te ne tedd ezt. Koncentrálj a karriedre és keress a lehető legtöbb pénzt, Közbe menj el konditerembe és fejlődj annyit, amennyit csak tudsz.

Ha ez megvolt, menj külföldre, lehetőleg olyan helyekre, ahol ebben a pillanatban is kellesz a nőknek. Ezt a Tinder passport szolgáltatásával tudod ellenőrizni. Kenya például jó hely, ha szereted a teltebb fekete nőket (Ki nem).

2022. ápr. 6. 19:38
 3/44 anonim ***** válasza:
20%
1: Maximum szingli anyuka lesz ebből. Szűzesség elvesztésére talán jó lehet, de hosszú távon biztosan nem.
2022. ápr. 6. 19:42
 4/44 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok. Külföldre mindenképp elfogok menni, mert szeretek utazgatni, + több lehetőséget is látok, jobban tetszenek a városok, tájak. De Afrika még nincs a listán XD.
2022. ápr. 6. 19:44
 5/44 anonim ***** válasza:
16%
4: A szokásos tanács angol fórumokon Thaiföld meg a többi hasonló hely. Amitől félek viszont, hogy a szingli európai férfiakra egy egész iparág épül, tehát a végén a prostik fognak megtalálni.
2022. ápr. 6. 19:47
 6/44 anonim ***** válasza:
97%

Oda szoktál menni órák előtt a folyosón várakozó iskolatársaid közül 1-1 lányhoz beszélgetni? A legtöbben csak állnak óra előtt a folyosón és a falat vagy a telefonjukat bámulják, senki nem szól senkihez. Közös téma is van biztosan kezdetnek, hiszen egy órára, egy suliba jártok. Ha jön bármilyen élethelyzet, amikor adódik a lehetőség váratlanul, hogy oda tudsz menni egy lányhoz egy semleges random témáról érdeklődni, akkor megteszed?

Én úgy jöttem össze a barátnőmmel, hogy egy órára jártunk és odamentem óra előtt beszélgetni hozzá, aztán "tanulócsoportot" szerveztem (értsd: együtt tanultunk ketten arra a tárgyra) és egy-két hónappal később összejöttünk. Persze sok más lánnyal is ismeretségbe kerültem, nem úgy volt, hogy az 1. lány akinél próbálkoztam azzal összejött. De menni kell és próbálkozni. A tekintetéből, gesztusaiból, érdeklődéséből aztán úgy is egész hamar ki tudod szűrni, hogy te tetszel-e neki.

2022. ápr. 6. 19:51
 7/44 anonim ***** válasza:
23%

6: 3,5 vagyok. Lehet működik, amit írtál. Az igazság az, hogy én az egyetemet gyakorlatilag otthonról végeztem. Háromszor mentem be az órákra. Egyszer az első nap, egyszer a ZH előtti konzultációra és egyszer a végén a ZH -ra.

Ez még jóval a lezárások és a covid előtt volt, nappali tagozatos egyetemistaként.

2022. ápr. 6. 19:56
 8/44 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ma az egyetlen egy lány akinél talán lett volna esélyem a vonaton ült velem egy kabinba, de őt már sosem látom. Amugy meg csak akkor bírnak az emberek, ha megismernek elöbb, szóval ez az első látásra szerelem nem fog menni. A lányok 90% meg csak világi taplókkal lóg az egyetemen és arról dumálnak, hogy ki milyen szépen tudja leirni K betűt:)
2022. ápr. 6. 19:56
 9/44 anonim ***** válasza:
96%
Velem soha senki nem ismerkedik egyetemen, csak bámulnak maximum, ennyi telik az ottani pasiktól, pedig egyedül szoktam ülni órán is. Egyébként meg szívesen beszélgetek, ha éppen meg mer szólítani valaki, de általában nem is mernek. Nem szoktam odamenni random pasikhoz, mert alapvetően nem érdekel az órán való ismerkedés, de az exeim is engem szedtek fel, pedig nem volt célom ismerkedni, csak odajöttek simán beszélgetni és jól alakult.
2022. ápr. 6. 19:59
 10/44 anonim ***** válasza:
20%

"Hát sajnos ma az egyetlen egy lány akinél talán lett volna esélyem a vonaton ült velem egy kabinba":

Csak játszik veled, nem volt esélyed. Ha odamentél volna, nem lett volna belőle semmi.

2022. ápr. 6. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!