Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egyetemen ismerkedni? (meg kb. sehol) 20/F
1.: 20 éves, felsősulis srácnak MILF kell!
2.: Az egyetemista csajok legtöbbjét idősebb pasik dugják. Pénzes, idősebb pasik, és férfiak.
Én végignéztem a témáról vagy 300 órányi videót angol nyelven + végigolvastam az összes fórumot.
Amit tudok tanácsolni, hogy te ne tedd ezt. Koncentrálj a karriedre és keress a lehető legtöbb pénzt, Közbe menj el konditerembe és fejlődj annyit, amennyit csak tudsz.
Ha ez megvolt, menj külföldre, lehetőleg olyan helyekre, ahol ebben a pillanatban is kellesz a nőknek. Ezt a Tinder passport szolgáltatásával tudod ellenőrizni. Kenya például jó hely, ha szereted a teltebb fekete nőket (Ki nem).
Oda szoktál menni órák előtt a folyosón várakozó iskolatársaid közül 1-1 lányhoz beszélgetni? A legtöbben csak állnak óra előtt a folyosón és a falat vagy a telefonjukat bámulják, senki nem szól senkihez. Közös téma is van biztosan kezdetnek, hiszen egy órára, egy suliba jártok. Ha jön bármilyen élethelyzet, amikor adódik a lehetőség váratlanul, hogy oda tudsz menni egy lányhoz egy semleges random témáról érdeklődni, akkor megteszed?
Én úgy jöttem össze a barátnőmmel, hogy egy órára jártunk és odamentem óra előtt beszélgetni hozzá, aztán "tanulócsoportot" szerveztem (értsd: együtt tanultunk ketten arra a tárgyra) és egy-két hónappal később összejöttünk. Persze sok más lánnyal is ismeretségbe kerültem, nem úgy volt, hogy az 1. lány akinél próbálkoztam azzal összejött. De menni kell és próbálkozni. A tekintetéből, gesztusaiból, érdeklődéséből aztán úgy is egész hamar ki tudod szűrni, hogy te tetszel-e neki.
6: 3,5 vagyok. Lehet működik, amit írtál. Az igazság az, hogy én az egyetemet gyakorlatilag otthonról végeztem. Háromszor mentem be az órákra. Egyszer az első nap, egyszer a ZH előtti konzultációra és egyszer a végén a ZH -ra.
Ez még jóval a lezárások és a covid előtt volt, nappali tagozatos egyetemistaként.
"Hát sajnos ma az egyetlen egy lány akinél talán lett volna esélyem a vonaton ült velem egy kabinba":
Csak játszik veled, nem volt esélyed. Ha odamentél volna, nem lett volna belőle semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!