Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet egyetemen ismerkedni? (meg kb. sehol) 20/F
De én azt nem értem, hogyan kellene jeleznem egyetemen, hogy nyitott vagyok arra, hogy beszélgessek random valakivel? Mert ok, ha tetszik egy pasas, és szeretnék vele beszélgetni, akkor pontosan tudom, mit tegyek - ha észrevesszük egymás, mosolygok, vagy odamegyek valamilyen ürüggyel beszélgetni. Egy egyetemen ez baromira könnyen megy - kérdezek az előző óráról, elkérek egy jegyzetet, kikérem a véleményét valamiről az órával kapcsolatban. Ha nem járunk egy csoportba, akkor tettetem a hülyét valamiről, megkérdezem, nem tudja-e X épület hol van, vagy megkérdezem, nem volt X előadásán, ahova eleven járnak 70-80-an, bármi. Aztán meglátom, mennyire vagyok neki szimpatikus, és nekem mennyire az ő, és meglátjuk, hogyan tovább. Nem is tudom, hány emberrel beszélgettem így, ha futólag is.
De ha várok egy órára, hogy kezdődjön, akkor fogalmam sincs, hogyan lehet azt jelezni, hogy nem vagyok ellene annak, ha odajön valaki dumálni, mert elfoglalom magam valamivel: olvasok, csetelek, tanulok. És nem fogom ezt kétpercenként megszakítani, hogy körbenézzek, jön-e valaki idegen, akinek jelezhetem, hogy amúgy idejöhet.
Hát nemtom ti hol éltek, de én BME-s vagyok és az egyetemisták bazinagy része csóró és simán tudnak ismerkedni hátsószándék nélkül egymással. Mondjuk ide nem is alibiből szoktak jönni tanulni az emberek és tényleg a szakmai előmenetellel foglalkoznak, karriert építeni akarnak, úgyhogy a kutyának se kell a segge alá tolni semmit, mert nem ezért lesz mérnök az ember lánya.
Szerintem én többet keresek, mint a kiszemeltem, ő a doktoriját csinálja éppen, de a nyálam csorog olyan intelligens és nagyon kedves, egyáltalán nem érződik belőle ez a rosszindulat, mint itt egyesekből, meg ez a fantáziálgatás, hogy minden egyetemista lánynak háreme van. Nem tipikusan jóképű, nem is zseni, csak elhivatott és kedves. Nekem nincs most senkim, csak őt próbálnám végre felszedni, amúgy hozzám se jönnek oda óra előtt sose beszélgetni. Ha esetleg olyan órára keveredek, ami pl a VIKeseknek van alapból, akkor is csak lesni tudnak max, hogy jééé lány, mintha bakker én lennék a fehér holló, de hozzám szólni nem mernének. Bár mondjuk már értem, lehet rólam is gyártják ezeket a roppant intelligens elméleteket, mint ami itt megy, egyébként rémisztő, hogy komolyan így gondolkodnak egyes férfiak.
Meg nem kell azonnal felszedni a másikat, csak beszélgetni, nem ismered a másik embert még konkrétan, honnan a francból tudnád, hogy tényleg randizni akarsz vele, ehhez idő kell szerintem. Barátságból, hatsószándék nélkül lehet a legjobban párt találni és nem kell megsértődni, ha a barátod nem akar összejönni veled. Utálom az ilyen bunkókat, akik csak ezért "barátkoznak".
Úgy értettem, hogy nem kell vérig sértődni, ha nem akarnak veled randizni, aztán meg eltűnni, mint a kámfor. Ez a nyalizás, de csak addig amíg megéri, annyira szánalmas tud lenni. Ha addig kijöttél valakivel, de nem mászhatsz bele a bugyijába, akkor már rögtön megy a hiszti és ignorálás. Ha te nem csinálod ezt, akkor nincs mit magadra venned. Egyébként meg én szoktam csakúgy barátkozni hátsószándék nélkül, mert szimplán jobb, mint egyedül és woooow néha férfiakkal is.
"egy olyan lánynak akivel őszintén jóban vagytok, akár a barátnőit is megismerhetitek. "
Aha, csakhogy ilyen nincs és nem is lehet. Egy csajnak vagy pasinak ellenkező nemű barátja? Az necces. Két dolog van: vagy annyira jó barátok, hogy nem csak barátok, vagy egyszerűen csak ismerősök. Már csak azért is necces, mert ha egy lánynak van egy ellenkező nemű barátja, akihez csak barátság fűzi, akkor a párja nagyon hamar elkezd féltékenykedni. Ilyen ez.
#32 végre valaki egyetért velem. Ha ismerkedni akarok valakivel, akkor tudok én is kezdeményezni. De csak üljek és mosolyogjak mindenkire, aki bejön az ajtón, hogy na gyere beszélgetni?
A kérdés amúgy sem erről szólt, nem akarok ismerkedni, de szívesen beszélgetek, ha bárki odajön és kérdez valamit.
Egyébként #28 vőlegényem van, szóval ismétlem, nem arról szólt a kérdés, hogy hogyan kéne ismerkednem, hanem hogyan kéne jeleznem, hogy lehet velem beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!