Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet egyetemen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egyetemen ismerkedni? (meg kb. sehol) 20/F

Figyelt kérdés
Nemhogy még az egyetemen, de más helyen se lehet lányokkal ismerkedni, én úgy vettem észre. Nem akarnak. Egyedül buliba, de ott viszont olyan rottyra is tudják tenni magukat, hogy az már szégyen. A mai lányokat ennyire nem érdeklik a fiúk?

2022. ápr. 6. 19:19
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Kilencedik: Igazából itt is vannak ilyen lányok, és én is szívesen ismerek meg új embereket + ha felvagyok töltve energiával (mivel ilyen 50-50 intro-extro vagyok) akkor nem tudom abbahagyni a poénkodást, a kérdéseket, az érdekes témák feszegetését. Csak éppenséggel az ilyen lányok tűnnek a legkomalyabbaknak, úgyértem félő lehetetlen megfelelni nekik. Van egy csaj akihez 9 hónapja oda akartam így menni, mert mindig egyedül volt. Most sincs túl sok barátja, de egy kevés emberrel már azért beszélget néha.
2022. ápr. 6. 20:15
 12/44 A kérdező kommentje:
6: Nem szoktam odamenni gyakran, eddig 1 lány volt az egyetemen aki tetszett is és jobban megismertem. Mondhatni barátok vagyunk, de szokásosmódon nincs esélyem nála. Ha valami sulis dolog van akkor tudok vele hosszasabban dumálni, és ennyi.
2022. ápr. 6. 20:19
 13/44 anonim ***** válasza:
94%

4 éve járok egyetemre és azt gondolom lehet. Sok barátot szereztem az egyetemen. Volt akivel gólyatáborban ismerkedtünk meg, volt akivel közös órán csoportmunka során (ilyen több is van), volt akivel más barárok/ismerősök által (ilyen sok van). Van olyan akivel tudtam hogy van közös óránk, beszéltünk ott pár szót, de ennyi majd egyszer láttam hogy egy asztalnál egyedül ül és megkérdeztem "szia, leülhetek?". Oké, ezek közül egyik sem párkeresés ismerkedés, hanem többynire barátkozás, haverkodás, de a srácokkal is kb ugyanígy gondolom hogy lehet (lány vagyok). Fiúkkal is ilyen úton-módon ismerkedtem meg. Csak nyitottnak kell lenni, meg nem kell beszarinak lenni. Én már nem iszom rottyra magam, ezen túl vagyok, de bulizni, kocsmázni (főleg a társaság miatt) szeretek. Ha vaalaki odajön (mindegy miért) szívesen elbeszélgetek.

A mai srácok amúgy szerintem elegge beszariak. Nyilván akinek nem inge, ne vegye. Sokan nem merik kimutatni ha tetszik egy csaj, nem jönnek oda, teszetoszák. Úgyhogy csak hajrá, lazán, de nyugodtan odamehetsz bárkihez.

2022. ápr. 6. 20:42
 14/44 anonim ***** válasza:
95%

De akkor nem értem, mi a gond. Ott vannak csajok, akikhez oda lehetne menni, de te nem mész oda, és levonod a következtetést, hogy nem lehet ismerkedni.

Én pl. sosem voltam az a nagy, magamtól barátkozós, ezért viszonylag sokszor voltam egyedül, és marha komolynak is nézhettem ki, mert elvoltam a gondolataimmal/könyvemmel/telefonommal. De ha valaki odajött, akkor mindig nagyon szívesen beszélgettem, ha az illető nem volt totál antipatikus. Volt olyan, aki odajött, szimpatikus volt, és amúgy tök szívesen mentem volna randizni, ha nem lettem volna foglalt.

Szóval, ha meg sem próbálsz odamenni beszélgetni, akkor szó sincs arról, hogy nem lehet a lányokkal ismerkedni, hanem nem próbálkozol.

2022. ápr. 6. 20:45
 15/44 anonim ***** válasza:
93%
Ha ez megnyugatat én sem tudok sehol ismerkedni pedig lánx vagyok, én még buliban sem tudtak sőt otthagytak egymagam. Sajnos volt olyan mikor majdnem megtámadtak, ekkor mondtam köszönöm nekem ennyi elég volt, ezért kár elmenni hogy a sok dülöngélő részegeket meg a prostikat bámuljak meg még ki tudja melyik milyen. Zenét itthon is tudok hallgatni. Társkereső az valami botrány egy beszélgetés után lelépnek, némelyik írni sem tud, töröltem is magam, én már úgy vagyok vele lesz ahogy lesz. Már hozzá szoktam az egyedülléthez ami nem mindig a legjobb de attól igen hogy egy idióta lenne a nyakamon. Akkor inkább vagyok egyedül és kivárom.
2022. ápr. 6. 20:58
 16/44 A kérdező kommentje:
Ezzel az odamennéssel csak az a baj 50-50% és fixen te szopod be, ha nem jön össze. Lányoknak meg kell odamenniük, mert a idősebb, tehetősebb "alfák" rájuk hajtanak úgyis. Csak a többi srác, mint én meg haverjaim nagyrésze várunk, hátha akad normális, szingli lány akivel lehet ismerkedni. Mert elég szép amiket ide leirtatok, de sajnos sokszor pont nem így megy, hanem a "mikor kopik már le" uhm , aham , igen "szakkifejezések" után kell kisilabizálnod, hogy igazából totál le se szar. És véletlen már nem egyszer hallottam lány bandáktól is, hogy "ezt meg azt a csávót,hogy rázzam már le".
2022. ápr. 6. 21:12
 17/44 anonim ***** válasza:
17%

#16 Kérdező mint veled kb egy korosztály írom, hogy legyél tökös, légy férfi és menj oda. Ha arra vársz hogy a lány szedjen fel, sose lesz csajod, lányként írom. Nem sok annál lelombozóbb van, mint amikor egy srác fél és nem mer lépni. Volt olyan fiatal 30as (!!) srác, akin láttam hogy bejövök neki, jóban is vagyunk, de úgy próbált meg közeledni mint egy 12 éves. Felejtős.

Ne úgy menj oda hogy barátnőt akarsz, csak úgy beszélgess, ismerkedj emberekkel.

Nem az alfahím kell, hanem normális srácok, de az nagyon kedvromboló ha azt látni, hogy nekünk kell felszedni a srácot. Ne, erre ne várj!

L #13 voltam

2022. ápr. 6. 21:55
 18/44 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk aki azzal a szókészlettel él, hogy az iDősEbb TehEtőSebb aLfáK szipkázzák el előle a nőket, nem csodálom, hogy ismerkedni se tud. Ne haragudj, de a betojiságon felül ez a konteós, keserű megnyilvánulás szerintem élő nőnek nem fog soha a büdös életben bejönni. Gondolom úgy is viselkedsz, ahogyan gondolkozol, és nem vagy szimpatikus ezek alapján, pedig nem sokat mondtál magadról.
2022. ápr. 6. 22:02
 19/44 A kérdező kommentje:
Utólsó: Miért nem így van? Mindig csak azt hallom a lányok szájából, hogy ez meg az a 10-15 évvel idősebb csávó kell nekik, meg azt látom, hogy ezzel vagy azzal a BMW-s AUDI-s csávóval jönnek össze. Nekem nem megy nehezen a barátkozás, de 1x se lett még belőle, még ölelés se. De alapvetően próbálok pozitív maradni, és igen megtudok nevettetni lányokat, elég sok mindenben tehetséges vagyok, de nem fogom tudni elvinni a 2 hétre horvátországba, jogsim is csak most lesz nyáron, és 2 fejjel alacsonyabb vagyok minden áltagos embernél is. De cserébe sokkal kreatívabb vagyok, mint az átlag emberek. Viszont frusztráló,hogy ennek ellenére évek alatt semmi soha nem történik, és nem csak én, de egy viszonylag jól kinéző haveromnak se.
2022. ápr. 6. 22:15
 20/44 anonim ***** válasza:
92%

A kérdés annál összetettebb minthogy megpróbáljak rá itt válaszolni. Ahogy pár hozzászólásból kiderül, lehetni lehet csak épp cseppet sem egyszerű. Jól utal rá a kérdező, az odanézéskor 10-ből min.9x a telefonját bámuló lányok nem épp a megszólíthatóságot, nyitottságot jelzik.

#Kérdező: Bár máshogy fogalmaznék, nagyobb részben egyetértek a 16-os és 19-es kommenteddel. Egy ideje hasonlóakat tapasztalunk a barátaimmal.

2022. ápr. 6. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!