Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora nettó fizetést vártok el egy pasitól?
Netto 600, és felette, mivel én is annyit keresek!
Fiuk, maximum hány kg.s lehet a nő?
Ugye-ugye? A kettősmérce!
Na mentem futni, hogy ne csak a hozzádhasonló, értéktelen férfiaknak kelljek!
14 Sajat ingatlanom van es nincs hitel, ettol fuggetlenul 500K elmegy 3 het alatt. :) Ha egyedul lennek es en keresnek csak ennyit, ehen nyilvan nem halnek belole, de nagyot alkotni nem lehet ennyibol. Kicsit probaljunk nem az 5 evvel ezelotti helyzetben gondolkodni. Majdnem mindent dupla aron veszel, kajat, szolgaltatast, mindent. Tegnap rendeltem hazhoz egy kisebb bevasarlast, elotte nezelodtem honnan, a Tescoban 900!!! forintert adjak a sima mezei Mizo tehentejet. Nyilvan mashonnan rendeltem, de ez csak egy pelda. Van amit mar nem kapsz meg regi aron sehol. Egyedul 500K-bol kb elvagy es el tudsz rakni honap vegen egy kisebb osszeget is belole, nem tul sokat, de ez lenne az alap, minden ami ez alatt van, az mar a szomoru kategoria inkabb :D Ha mind a ketten kerestek ennyit, az mar idealis. De ha mondjuk ketten egyutt kerestek ennyit, hat, sok sikert. Es ne felejtsuk el, hogy a legtobb embernek nincs sajat ingatlanja meg fiatalon, tehat vagy minusz 150K albira, vagy valami lakaskasszaba amennyit tudnak.
500K jelenleg annyi, mint par eve a 250 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!