Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a nők havi nettó 500as fizetés alatt már nem is tekintenek férfiként az udvarlóra ugye?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 13:36
3/22 anonim válasza:
De. Viszont, ti, akik naponta 10 ilyen kérdést kiírtok, nem estek a férfi kategóriába.
5/22 anonim válasza:
Az infláció miatt kérdezitek meg gondolom ezt hetente. 😅
6/22 anonim válasza:
Nem bizony. Hogy akarsz 170e-ből eltartani, míg én itthon vagyok a gyerekkel? hogy akarsz saját lakást venni, mert én bizony nem fogok szülni a gyerekszobádba még 1 gyereket.
7/22 anonim válasza:
nettó 500ból se veszel lakást egyhamar :D ha csak nem valami lukat akarsz mucsaröcsögén. vagy esetleg egy 30 éves hitelt amit az unokád fog kifizetni
8/22 anonim válasza:
Nőként keresek ennyit...Ha ennyit sem tudsz megkeresni, veled van a baj
9/22 anonim válasza:
Életem nagy szerelmét, aki egyébként nagyon szép, dekoratív lány volt, pont akkor ismertem meg és jöttünk össze, mikor padlón voltam és nagyon keveset kerestem.
Ma jól keresek és egyedül élek, magányban. Ha holnap meghalnék senkinek se hiányoznék.
10/22 anonim válasza:
#8: Miért emeled ki, hogy nőként? Ezzel tökre lealacsonyítod magad és nemedet.. mintha rosszabb képességű lennél, mert nincs farkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!