Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők akiknek a belső értékek a fontosabbak ahogy ezt hallani vagy már mindegyiknek csak a férfi külsője számít?
Ténymegállapítás, és?
Bár annyival vitatkoznék, hogy nem "egyben", kivételek vannak, de úgy nagy átlagban, igen.
Sehol nem hallottam még egyetlen nőtől sem, hogy neki a belső a fontosabb (vagy pl csak az a fontos) olyan kontextusban legalábbis soha, hogy emellé attól függetlenül ne számítana a külső is. A kettő nem zárja ki egymást. Fontos a belső, de a külső IS. Alap, hogy vonzónak tartsam a másikat, magyarán ne taszítson a külseje. De önmagában a jó külső nem elég, ha mellé egy tapló, akkor mehet amerre akar, az számomra bizonyos szinten a külsejét is megcsúfítja.
Engem a többség csinos, szép nőnek tart, az évek alatt rengeteg visszajelzést kaptam ezt illetően, mégsem csak a formás és edzett testemet viszem egy kapcsolatba! Aki a nőből csak egy lyukat lát és csak szexet látja belőle, mint “profit”, az egy szexista pöcs, aki nálam speciel élből kuka, legyen bármilyen is a külseje. Egy kedves, értelmes, vicces, őszinte nő vagyok, bőven többet nyújtok a férjemnek a házasságunkban, mint a testem! Kezdve azzal, hogy ismerem mi az, hogy tisztelet. Mi az, hogy szeretet. Tisztelem a férjem, ahogy ő is engem, egyenrangú társának tekint, ezentúl mellette voltam mindig, bármilyen jóban es szarban, mindig számíthat rám, amikor másra nem. Mindig meghallgatom, támaszt nyújtok, ha épp arra van szüksége es ugyanezeket kapom vissza tőle is. Emellett a szex egy plusz, de egyikünknek sem ez az elsődleges prioritás. Ő nem csak egy pinát, én pedig nem csak egy pöcst látok benne! Az pedig, hogy valaki elvileg vezető, önmagában számomra semmi pluszt nem ad és egyáltalán nem vált ki instant tiszteletet. Láttam én már épp elég inkompetens satu vezetőt, aki azt sem tudom, hogy maradt életben egyedül, tehát attól mert valaki vezető, nem lesz automatikusan sikeres. Bár nálam ezerszer fontosabb, hogy emberileg milyen. Lehet valaki a karrierjében sikeres, ha közben egy hímsoviniszta, nőket megvető barom, aki szarba sem veszi a másik nemet. A pénze sem érdekel, sosem érdekelt, nem vagyok aranyásó, na meg én is keresek bőven annyi pénzt, hogy ne fájjon a fogam máséra.
40 kilót? Nálad 60 kiló egy férfi?
Akkor egy lyukban élsz és nem nézel se TV-ben, se interneten semmilyen videót ahol nőket szólítanak meg.
Mi köze az alkoholistasághoz, hogy péntek este megiszok 10-12 sört?
Amikor elmész egy buliba és körbe nézel a nők között is akik a buli végén összehányják magukat ott vagy az utcán a rengeteg piától ők mik akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!