Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők akiknek a belső értékek a fontosabbak ahogy ezt hallani vagy már mindegyiknek csak a férfi külsője számít?
"Fél éven belül ledobnám a felesleget ha szükségesnek tartanám."
Akkor előbb dobd le, uténa keress csinos nőt.
" Nőként nem sok logikát várok el tőled, de azért ennyit talán még te is tudsz."
Már megint a hígagyú himsoviniszta Shrek, aki azt hiszi, vannak belső értékei.
Ha te jó pasi lennél, akkor is hányinger a belsőd.
Irreleváns a kérdés, ugyanis vannak ilyen lányok, viszont neked azért nem akad ilyen, mert a belsőd is taszító, valamint a külsőd is egyaránt.
Ahogy a másik nemről értekezel pedig mindent elárul a nők iránti sértettségedről és haragodról.
Ezzel a nők nem lesznek semmivel kevesebbek, hiába degradálsz minket, csak láthatjuk mennyi keseredett, bukott férfi jön el mellettünk az utcán, próbálkozik keservesen.
Szerencsére sok férfi van, aki szereti és tiszteli a nőket, na nekik jutnak nők.
Azért elég érdekes, hogy mindig a pénztelen, csóró, csúnya férfiak hepciáskodnak az anyagias, felszínes nők miatt, mit féltenek meg irigykednek az ilyenek azon, ami nekik nincs is 🤣
Nem vagyok alkoholista, ha akarom nem iszok. Novemberben is volt több hét amikor nem ittam egy huzamban mert úgy határoztam.
Egy alkoholista ilyet nem tud megtenni.
És milyen belső értéked van?
A nőket lenézed, alkesz vagy, lusta vagy...
Egy alkoholista is tarthat több hét szünetet.
AMit te csinálsz, az alkoholizmus. Bármilyen orvost megkérdezhetsz.
A külsőddel nem tudsz hódítani, a belsőd hányadék, max. olyant talász, aki jópénzért elvisel.
Kedves, humoros, jó beszélgető partner.
Cuki vagy ezzel az irigykedéssel, de már mondtam, hogy előbb tanulj meg magyarul írni.
Nem, egy alkoholista nem tarthat több hét szünetet , 2 nap szünetet sem tarthat segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!